Nieuw: Een Jack Daniel’s fles met whisky wekker

Nieuws
zaterdag, 18 maart 2023 om 9:00
jack daniels wekker
Ben jij gek van whisky of spaar je van alles van deze godendrank? Dan is er nu wat nieuws te koop! Er is namelijk een whiskypakket te koop waarbij je in één pakket een Jack Daniel’s krijgt en een alarm clock. Leuk om zelf te kopen of cadeau te geven aan die ene whisky-drinker die jij kent!
Jack Daniel’s is Amerikaans en dus moeten we eigenlijk spreken van whiskey. Enfin, terug naar de box. De geschenkbox is te koop voor 52,95 euro bij Topdrinks (wat een paar euro goedkoper is dan bijvoorbeeld bij Mitra). Het gaat om een limited edition geschenkset, die dus op een gegeven moment niet meer te koop zal zijn. In het pakket zit een 0,70 liter fles van Jack Daniel’s en dus een wekker. De letters op de wekker komen geheel in dezelfde stijl als de letters van de whiskyfles en op de wekker staat ‘Make it count’.

Een Jack Daniel's whisky wekker for fun

Mocht je bang zijn dat iemand te veel drinkt en door zijn of haar kater heen slaapt, is dit natuurlijk een ideaal cadeautje om dit te bestrijden. Al benadrukken we het liever nog eens te veel: whisky is om te proeven, niet om te zuipen! Al kan het natuurlijk ook zijn dat je gewoon een wekker nodig hebt om die ene leuke whiskydate niet te vergeten. Laten we het houden op dit laatste.
Jack Daniel’s doet hard haar best om niet alleen zichtbaar te zijn op whiskyflessen, maar ook op andere manieren. Nu is deze giftbox met wekker nog goed betaalbaar, wat minder opgaat voor de motor die laatst is aangekondigd. Een limited edition Jack Daniel’s motor werd namelijk aangekondigd voor nog net geen 25.000 dollar. Oef, hoeveel flessen whisky je daar van kunt kopen…