Stageplek: Creatieve content creator gezocht met enige liefde voor whisky

Nieuws
maandag, 08 juli 2024 om 8:00
whiskymonkeys square
Welkom op Whisky Monkeys, het platform waarbij we mensen informeren, enthousiasmeren en misschien ook wel een beetje vermaken. Whisky is een prachtige drank en kent mooie verhalen. Het is daarom dus meer dan enkel een drankje in een glas.
Er valt van alles te vertellen en leren over de verhalen achter de whisky, zoals we elke week uitleggen in onze Whisky Names Explained, Distilleerderij Donderdag, Wist je dat?, Interviews en ga zo maar door.
De whisky-industrie bruist! En daar kun jij onderdeel van uitmaken! Whisky Monkeys is namelijk op zoek naar een stagiair. Moet jij nog stage lopen in september (of wil je een zomerstage doen), dan ben je bij ons misschien wel aan het juiste adres.

Wat is Whisky Monkeys?

Whisky Monkeys is in januari 2023 opgericht en is sindsdien hard gegroeid. Zo bereikten we afgelopen maand 42.000 unieke bezoekers met 135.000 pageviews en gaan we naar verwachting daar de komende maanden overheen.
We berichten over whisky in de breedste zin van het woord. Whisky kom je dagelijks overal tegen, zoals in films, tv-series, muziek, bij diefstal en ga zo maar door. We hebben het ook over whisky als drankje om te drinken, maar ook als investeringsobject én luxeproduct.
We zijn voortdurend op zoek naar creatieve invalshoeken en gaan graag in gesprek met mensen uit de industrie. Op zoek naar die ene scoop of dat ene goede verhaal.
Zoek je met ons mee?

Stageplek

We zoeken iemand die 18 jaar of ouder is (want tja, alcohol) en een positieve mindset heeft. Het geeft niets als je dingen niet weet, nog niet zoveel ervaring hebt, wel geïnteresseerd bent in whisky, maar pas een beginner bent (logisch!), als je mindset maar OK is. Daarmee bedoelen we: een (virtuele) glimlach op je gezicht. Jij bent degene die denkt: ik mág stage lopen in plaats van ik moet stage lopen.
Wat we verder zoeken:
 • Iemand die zin heeft om shortform content te editen/maken voor socialmedia. Ervaring met editen is een pré.
 • Iemand die leuke content kan schrijven (denk aan nieuws, verslagen van evenementen, misschien een whisky review, etc.). Ervaring  met schrijven is een pré.
 • Deze twee dingen met elkaar combineren mág, maar hoeft niet.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Iemand die van aanpakken weet.
Wij bieden:
 • Een unieke stageplek: een kijkje in de ‘keuken’
 • Afwisselende taken.
 • Leuke evenementen om mee te maken.
 • Mogelijkheid om veel te leren. Je toekomstige begeleider begeleidt al tien jaar lang met veel enthousiasme studenten.
 • Flexibele plek (op kantoor, thuiswerken,  flexibele tijden - alles gebeurt in overleg).
 • Stagevergoeding.
Mensen met een profiel communicatie, journalistiek, video maar ook marketing mogen op deze vacature reageren. Interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties