Unieke whiskeytasting op komst in België

Nieuws
woensdag, 24 januari 2024 om 17:00
glazen whiskey
Het nieuwe jaar is in volle gang en dat betekent dat we weer langzaam vooruit mogen kijken naar whisky festivals en whisk(e)y tastings. De Lietbeca Whisky Club heeft de eerste tasting van 2024 inmiddels gepland en dat belooft een unieke te worden. Er zullen namelijk een paar premières voorbij komen.
In een Facebook post en via de website van de whiskyclub is de tasting aangekondigd. Het thema van de proeverij is ‘The Irish are coming’. Zoals de naam al verraadt staat Ierse whiskey centraal tijdens de avond. Tijdens het evenement mag je dan ook verwachten dat je Ierse whiskey te proeven krijgt.

Wat mag je verwachten tijdens de Lietbeca whiskeytasting in België?

Naast het proeven van Ierse expressies is er ook genoeg te leren. Er zijn namelijk twee Ierse gastsprekers uitgenodigd: Nicholas Ryan, de oprichter van Thomond Gate Limerick Whiskey, en Gavon Clifford, mede-oprichter en head of sales & marketing bij Garden County Distillery.
Zij zullen gedurende de avond hun distilleerderijen voorstellen aan het publiek in de Benelux. Of dit de primeur is die de whiskyclub aankondigt is niet duidelijk. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de heren een mooie verrassing bij zich hebben.
Hoe dan ook belooft Lietbeca dat de whiskeytasting voor elke whiskey liefhebber de moeite waard is.

Wanneer is de Lietbeca whiskeytasting?

Op 2 februari 2024 tussen 20:00 uur en 23:00 kunnen liefhebbers van de Ierse godendrank aanschuiven bij The Ritz in Lebbeke, België.
De inschrijving voor de tasting is al geopend. Er worden twee prijzen gehanteerd. Leden van de club betalen 30 euro per ticket en niet-leden mogen aanschuiven voor 40 euro. Inschrijven kan via de webwinkel van de whiskyclub.
Wist je trouwens dat we voor zowel Nederland als België een whisky festival kalender bijhouden? Ook geven we op het moment kaarten weg voor Whisky Weekend Twente.

POPULAIR NIEUWS