Whisky Monkeys wenst iedereen een ontzettend gelukkig nieuwjaar!

Nieuws
maandag, 01 januari 2024 om 1:00
happy new year
Happy New Year! Hopelijk zitten alle vingers er nog aan en heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad. Vanuit de gehele redactie wensen we jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar.
2024. Wat gaat er veranderen? Hebben jullie goede voornemens gemaakt of niet? Ondergetekende doet daar niet aan. Waarom zou je wachten met dingen die je wilt veranderen? Het leven is niet oneindig, dus dan kun je maar beter direct beginnen in plaats van leven in uitgestelde dromen.

Dromen zijn er om uit te laten komen

Zo was er een droom om een eigen whiskyplatform op te richten, dat ontstond in november 2022. Waarom bestond er geen online platform waarbij liefhebbers van de godendrank samenkwamen, waarop je de laatste nieuwtjes kon lezen en meer? Op 6 januari was www.whiskymonkeys.com een feit. Dat is dus bijna een jaar geleden. En we zien per maand de bezoekers toenemen, waarvoor we erg dankbaar zijn.
De insteek van Whisky Monkeys is veelal gericht op positieve content. In de wereld waarin we nu leven, speelt er van alles: oorlogen, waarvan ook in Europa, klimaatverandering, inflatie, en wat al niet meer? Het rommelt, letterlijk en figuurlijk. En dat ervaren we elke dag allemaal. Dus voor degenen voor wie 2023 niet zo goed jaar was: fuck it.

Een borreltje op iedereen

Nieuwe jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik schenk een borreltje in en proost op iedereen die dit bericht leest. Dat alle wensen mogen uitkomen en de gezondheid niets te wensen over laat.
Slàinte mhath!
Cheers!
Kanpai! (Japans)
Kippis! (Fins)
En… vul vooral aan in de reacties hieronder.
Nu is het natuurlijk 1 januari en is het goed mogelijk dat er lezers zijn die aan Dry January doen. Bestaat er whisky zonder alcohol? Jazeker. Nu is dat geen échte whisky. Maar er zijn dappere pogingen gedaan. Je leest er alles over in ons artikel: Welke alcoholvrije whisky’s zijn er allemaal te koop?
En dan voor nu: slaap lekker óf goedemorgen, het is maar net wanneer je dit artikel leest.
Wat zijn jouw goede voornemens?

POPULAIR NIEUWS