Whisky Monkeys wenst iedereen Fijne Paasdagen, proost!

Nieuws
zondag, 31 maart 2024 om 7:00
pasen
Heb jij al eieren gezocht, al dan niet met de kids? Of ben je er klaar voor om heerlijk te gaan ontbijten met het hele gezin? We zijn helaas geen kuikentjes, maar alle Monkeys wensen jullie een paar heerlijke dagen!
Hopelijk hoef je niet te werken als je dit leest, want helaas zijn er altijd mensen die toch ergens aan de slag moeten met de feestdagen. Neem een lekker chocolade-eitje mee om toch in paassferen te komen en wie weet drink jij vanavond nog wel een mooie dram.

Genieten van vrije dagen

Voor een groot deel van de Nederlanders betekent Pasen in ieder geval twee vrije dagen, waarvan we het natuurlijk heerlijk vinden dat Tweede Paasdag op maandag valt. Dat betekent simpelweg één dag minder aan het werk. En voor veel mensen was dat vrijdag met Goede Vrijdag ook al het geval. Vrije dagen betekent Genieten (ja, met hoofdletter).
Gaan de Whisky Monkeys ook genieten? Jazeker. Voor Theo en Rox betekent het, het laatste jaar in Amsterdam, waardoor ze besloten hebben lekker de toerist in eigen stad uit te hangen. Dat gebeurt met onder ander een rondleiding in Pathé Tuschinski en een rondleiding in de Johan Cruijff Arena. Misschien niet de gebruikelijke indeling van Pasen, maar wat maakt het uit? Daarnaast zal er vast nog even verder gegaan worden met de videogame Super Mario Bros. Wonder.
Monkey Hessel gaat gezellig brunchen met de familie en in de plaatselijke speeltuin mogen de kinderen eieren zoeken. Of hij whisky gaat drinken weet hij nog niet zeker: 'Misschien in de avond een glaasje, aangezien we maandag toch vrij zijn.'

Proost!

Of er nog een mooie dram op het programma staat? Wellicht. Er is net een mooie Daftmill fles binnengekomen (lees meer over deze whisky in onze Distilleerderij Donderdag). En met het ingaan van de lentetijd is dat eigenlijk een hele mooie fles om de lente in te luiden.
En wat gaan jullie doen met Pasen? Laat het ons vooral weten in de reacties. Voor nu: enjoy en misschien zelfs wel proost!

Poll

Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS