Win twee tickets voor het festival Whisky Weekend Twente

Nieuws
dinsdag, 10 januari 2023 om 13:00
tickets
Opgelet, want we geven twee tickets weg voor het Whisky Weekend Twente op 17 en 18 maart. Dit doen wij in samenwerking met het festival en je kan tickets winnen voor een dag naar keuze. Hoera!

Gezelligheid kent geen tijd

Whiskyfestivals zijn ontzettend leuk en gezellig. Het is dé plek om in contact te komen met andere whiskyliefhebbers. Zo zijn er veel standhouders met allemaal mensen uit de industrie en lopen er veel fans rond die een glaasje willen proeven. In november waren wij op het festival in Den Haag en dat was enorm gezellig. In maart is het de beurt aan Twente, om precies te zijn Almelo. Wist je dat dit één van de goedkoopste whiskyfestivals in Nederland is? Alles is erop gericht om mensen op een betaalbare manier in contact te brengen met whisky en andere gerelateerde mooie ervaringen.
Zo spraken wij met de voorzitter van het evenement, Henri Goossen, en hij is er echt op gebrand om nu na de pandemie een tof festival neer te zetten.

Hoe maak ik kans op de tickets?

Om kans te maken op die twee tickets moet je een paar dingen doen;
·        Ga naar het interview met Henri Goossen en kom te weten wat zijn grootste whiskyfestivaltip is.  Laat dat hier in de comments achter, dus onder dit artikel
·        Geef een leuke comment op nog een ander artikel op Whisky Monkeys
·        Zorg ervoor dat je 18 jaar of ouder bent als je meedoet met deze prijsvraag. Er zal een leeftijdscheck plaatsvinden zodra jij gewonnen hebt.

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

·        Je kan meedoen tot en met het einde van de maand. De website is pas net live en om zoveel mogelijk mensen een kans te geven laten we de wedstijd dus even doorlopen. Begin februari maken we de uitslag bekend.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties