Wist je dit al over Hibiki (en een paar mooie whisky aanbiedingen)?

Nieuws
zaterdag, 28 september 2024 om 17:00
hibiki
Wat komt er uit het land van de rijzende zon naast Super Mario, sake en sushi? Whisky natuurlijk! Eén populair merk is Hibiki en daar zijn nu een paar mooie expressies van afgeprijsd.
Japanse whisky is niet altijd goedkoop. Sterker nog, volgens sommigen (lees: Scotch drinkers) is de whisky vaak te duur of begrijpen mensen het niet altijd. Dat maakt allemaal niet uit.

Hibiki: Zachte en toegankelijke Japanse whisky’s

Feit is ook dat er genoeg mensen zijn die een Japanse dram op z’n tijd kunnen waarderen. En een merk dat niet alleen zeer populair is, maar ook een zacht smaakprofiel heeft, is Hibiki.
Bij Topdrinks zijn nu een paar mooie Hibiki expressies in de aanbieding:

Wist je dit al over Hibiki?

Een paar Hibiki feitjes op een rij:
  • Hibiki betekent ook wel resoneren of echo
  • De eerste expressie verscheen in 1989
  • Het ontwerp van de fles bestaat uit 24 ribbels, wat is gebaseerd op de 24 seizoenen van de Japanse kalender

Whisky quiz

Vind jij dit soort feitjes leuk en wil je meer weten over whisky? Onlangs hebben we onze whisky quiz Broodje Aap uitgebracht. Zo kun je met familie of vrienden en een dram in de hand op een spelenderwijs wat meer leren over de godendrank. Ja, er komt ook een vraag over Hibiki voorbij, evenals whiskmerken uit een hoop andere landen.
Meer weten over Hibiki? In dit overzicht zie je wat we nog meer geschreven hebben over dit merk. Zo werd er ook onopvallend regelmatig van dit merk genuttigd in de tv-serie Tokyo Vice.
Op deze pagina vind je wat we nog meer over Japanse whisky’s hebben geschreven.
Kanpai!

POPULAIR NIEUWS