Wolfburn Coronation whisky bottle: error op Wolfburn website?!

Nieuws
zondag, 07 mei 2023 om 9:00
wolfburn coronation
Dames en heren, we hebben een leuke scoop te pakken als het gaat om de recent uitgebrachte Coronation whisky van Wolfburn, maar eigenlijk meer in het algemeen over de distilleerderij. Is er een error op de website of is er wat anders aan de hand? Lees gauw verder!
Wolfburn Coronation is inmiddels uitverkocht, maar we deden onlangs een leuke test door op de website 601 flessen in te vullen bij bestellen, één meer dus dan 600. Van de Wolfburn Coronation fles was namelijk bekend dat er slechts 600 flessen zouden zijn. Een zeer gelimiteerde oplage en een fles die geheel in het teken staat van de kroning van King Charles III.

Hoeveel Wolfburn Coronation flessen zijn er gemaakt?

Het bleek dat 601 flessen ingevuld kon worden. Eigenlijk vroegen we ons alleen maar af hoeveel flessen er nog besteld konden worden, zodat we een update konden geven op Whisky Monkeys hoeveel flessen er nog zouden zijn. Maar dat er meer besteld kon worden dan het aanbod, vonden we wat vreemd.
Daarom namen we contact op met Wolfburn zelf. Die ons ineens geheel onverwacht een scoop gaf.

Daniel Smith, verantwoordelijk voor Wolfburn Business Development, zei namelijk: ‘Ik moest even grinniken toen ik je screenshot zag – jij bent de eerste die de extra fles ziet! We maken er nog altijd één van elke release en die gaat naar het archief van de distilleerderij. Er zijn er dus maar 600 verkocht – of beter: worden verkocht; het is nog niet uitverkocht, maar we zijn bezig met de laatste flessen.’

Dit was een reactie afgelopen vrijdag. Inmiddels is gisteren, tijdens de kroning de fles volledig uitverkocht geraakt. Een mooi verhaal dus. Wolfburn maakte 601 fles en heeft er standaard één extra. Al zijn we hier bij toeval achter gekomen, want we konden ook wel meer dan 601 invullen. De telller werkte gewoon niet helemaal...

POPULAIR NIEUWS