Toffe whiskykaraf van wereldbol nu in de aanbieding

Rubrieken
zondag, 16 april 2023 om 9:00
wereldbol
Zoek jij nog een toffe whiskykaraf? Dan hebben we goed nieuws, want de website Megagadgets heeft nu een whiskykaraf in de vorm van een wereldbol in de aanbieding. Je betaalt voor de whisky decanter nu 36,95 euro in plaats van 49,95 euro. Dat is een flinke korting!
Whisky kun je natuurlijk gewoon bewaren in je fles. Sterker nog, de rest zal dat doen, want veel whisky liefhebbers hebben wel meer dan een paar flessen openstaan. Die ga je niet bewaren in een whiskykaraf. Maar zo’n whiskykaraf is wel heel leuk als je visite krijgt en je gasten op een wat luxere of leuke manier whisky wilt aanbieden.

Kenmerken van de whiskykaraf wereldbol

Er zijn whisky karaffen (decanters in het Engels) in allerlei soorten. Soms prachtig en soms grappig. De wereldbol valt in de eerste categorie. De website meldt zelf het volgende: ‘Schenk jouw drankje in als een echte reiziger! De Globe Whiskey Decanter is zeer geschikt om in stijl je favoriete drankje in te schenken. Deze decanteer karaf is gemaakt van prachtig glas waardoor het een mooie, luxe uitstraling krijgt. De Globe Decanter zal het middelpunt van jouw ruimte zijn. Woonkamer of kantoor? Deze chique wereldbol karaf staat overal prachtig.’
Voor de prijs van 36,95 euro krijg je niet alleen de whiskykaraf, maar ook twee glazen. Deze zijn net zo stijlvol, want op de glazen staat een wereldplattegrond afgebeeld. Het geheel wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking. Dit is dus niet enkel leuk voor jezelf, maar ook om een whiskyfan mee te verrassen.

Wat weten we nog meer over de whiskykaraf wereldbol?

De whiskykaraf wereldbol komt naast de twee glazen ook met whiskytenen, een trechter een een ijstang. Verder is de karaf gemaakt van glas, weegt 400 gram en zijn de afmetingen als volgt: 20 x 12 x 22 cm.
Meer weten? Ga dan naar de website Megagadgets.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties