Zo scoor je tickets voor Maltstock 2024 en ga je op 'whisky schoolkamp'

Nieuws
zondag, 07 juli 2024 om 12:00
maltstock
Heb jij zin in een schoolkamp voor volwassenen? Dan is Maltstock wellicht wat voor jou, een meerdaags evenement waar rustig met whiskyliefhebbers gesproken kan worden. Voor degenen die het gemist hebben: tickets voor Maltstock 2024 zijn te koop (en deels al uitverkocht).
Van 6 tot en met 8 september vindt het plaats: Maltstock 2024. Het festival draagt de slogan ‘Be relaxed, join Maltstock’. Bob Wenting, één van de eigenaren van het festival, vindt het belangrijk dat mensen eens rustig met elkaar kunnen praten.
Hij beschouwt Maltstock dan ook niet als traditioneel festival, maar eerder als een schoolkamp voor volwassenen. Dit jaar is het tijd voor de vijftiende editie van het festival.

Wat is Maltstock?

Maltstock is dus een meerdaags evenement; een all-inclusive arrangement. Dat houdt in dat eten en drinken zijn inbegrepen. Eén van de mensen die het eten verzorgt tijdens Maltstock is Wullie Macmorland van The Hielander in Alkmaar.
Mensen kunnen op het terrein van het Buitencentrum in Overasselt, nabij Nijmegen, komen met een eigen tent of camper, maar deze tickets zijn inmiddels uitverkocht. Een andere optie is om te slapen in één van de cabines op het terrein. Hiervoor zijn nog wel tickets te koop.

Wat kost een ticket?

Een ticket voor een cabine kost 330 euro inclusief bedlinnen en 315 exclusief bedlinnen. Mensen die niet willen blijven slapen omdat ze dat elders doen, maar wel alle dagen naar Maltstock willen, kunnen andere tickets kopen. Deze kosten 290 euro per stuk en die zijn ook nog te koop.

Wat valt er deze editie te beleven?

Op de officiële website is nog geen definitief programma bekendgemaakt. Maar we hebben even navraag gedaan bij Wenting over wat je kunt verwachten.
In een reactie met Whisky Monkeys zegt hij: 'Het is de 15e editie, dus we hebben wat leuke verrassingen in petto! Er staan namen op het programma van mensen die ‘terug zijn van weggeweest’, zoals David Stirk, maar ook nieuwe gezichten op de markt zoals Thy Distillery. En daarnaast natuurlijk mensen zoals Jeroen Koetsier die er vanaf het begin bij zijn geweest! Heel bijzonder dat het al zo vaak heeft plaatsgevonden, daar zijn we erg dankbaar voor en we hebben er als vanouds veel zin in!! '

POPULAIR NIEUWS