Win gratis tickets voor Loods of Whisky: een festival waar je bij wilt zijn

Rubrieken
maandag, 24 juni 2024 om 16:00
r3a6237 laura csonka
Wil je graag in een leuke setting mooie whisky’s proeven en een praatje maken met mensen die dezelfde interesse en hobby delen als jij? Dan is Loods of Whisky er een om op te schrijven. Leuk nieuws: wij geven gratis tickets weg.
In samenwerking met Petra Brouwer mogen wij tickets weggeven voor Loods of Whisky, een festival dat plaatsvindt op 22 september in Groningen. Het is de tweede editie van dit evenement na een uitverkocht en succesvolle editie vorig jaar.
Wij mogen dus tickets weggeven, in totaal vier stuks. Dus wat gaan we doen? 2x2 tickets weggeven. We gaan er hier twee weggeven én op onze Instagram-pagina. Dus stay tuned. Voor nu geven we eerst de 2 tickets hier weg.

Hoe maak je kans om te winnen?

Om kans te maken op die felbegeerde tickets (want geloof ons, dat zijn ze), dien je twee dingen te doen:
  • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag aanwezig wilt zijn bij Loods of Whisky
  • Laat nog ergens anders op de website een leuke reactie achter
Zo simpel is het. En wie weet ben jij dan binnenkort de gelukkige winnaar van die kaartjes en kun jij je moeder, vader of een goede vriend of vriendin verrassen. Want het leukste is natuurlijk om samen herinneringen te maken.
Wil je meer weten over Loods of Whisky? Lees dan ons artikel: Groningen krijgt tweede editie van Loods of Whisky festival.
Meedoen via de e-mail mág (de voorkeur heeft hier op de website), onder vermelding van 'Prijsvraag Loods of Whisky' in het onderwerp en vermelding van je gebruikersnaam. Dat kan naar [email protected]. De winnaar maken we over een maand bekend.

Whisky Monkeys ook aanwezig als standhouder

Last but not least hebben wij ook nog leuk nieuws. Whisky Monkeys zal zelf ook in de toekomst (een paar) whiskyfestivals aan gaan doen. Onze vuurdoop is bij Loods of Whisky. Rox’ roots liggen in Groningen, dus hoe tof is het om daar dan voor het eerst op een stand te kunnen staan? Hartelijk dank Petra voor deze kans!
Wat wij daar gaan doen, houden we nog heel even geheim.
Zien we jullie daar?
Kaarten voor het festival zijn overigens te koop via de officiële pagina.

POPULAIR NIEUWS