Laatste kans - Unieke prijsvraag: Win je eigen bedachte whiskythee!

Rubrieken
woensdag, 31 mei 2023 om 14:00
peperbol whiskythee zakje
Je eigen verzonnen whiskythee winnen, hoe cool is dat!? Nou, dat gaan wij vandaag gewoon waar maken. Want in samenwerking met De Peperbol gaan we whiskythee weggeven, maar niet zomaar whiskythee. Dit wordt thee waarbij jij de puntjes op de i zet!
Of beter gezegd: waarin jij de kruiden bepaalt waar whisky-aroma aan wordt toegevoegd. De Peperbol is een begrip voor theeliefhebbers en heeft een heel arrangement aan kruiden te koop. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is gewoon te koop. Vitamine Mix? Check. Voor lieve mama? Check. Het aanbod voor thee is enorm, dus denk je eens in wat voor mogelijkheden er zijn voor whiskythee. Lees vooral ons artikel met alles wat je moet weten over deze whiskythee met verschillende smaken
In samenwerking met De Peperbol mogen we namelijk een hele unieke en toch ook een beetje een ludieke prijsvraag opzetten: verzin je eigen whiskythee! Wil jij aardbeien whiskythee? Karamel whiskythee of iets anders exotisch? Het zou zomaar kunnen dat dit gaat gebeuren.

De prijsvraag details van de whiskythee

Wat moet je doen? Ga naar de website van De Peperbol, bekijk het aanbod van theesoorten en bedenk dan van welke theesoort jij whiskythee zou willen zien. Alles kan, zolang het maar tussen het aanbod van de winkel staat. Je vondst mag je doorgeven in de reacties onder dit artikel. Eén van de winnaars zal uiteindelijk écht deze nieuwe theesoort thuis op de deurmat krijgen, want De Peperbol gaat die unieke whiskythee voor de winnaar maken. Is dat tof of niet?!
Mocht je nou zeggen: ik wil heel graag meedoen, maar deel liever niet de optie van thee die ik zou willen hebben met de buitenwereld, dan willen we wel een oogje toeknijpen. Reageer dan vooral ook op de prijsvraag met dat je graag wilt winnen. Maar het is natuurlijk leuker om je creatie te delen!

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

Meedoen kan tot en met het einde van de maand. Begin juni maken we de winnaar bekend. De hele week draaien we een toffe themaweek voor De Peperbol in verband met de nieuwe whiskythee-smaken die net zijn gelanceerd. Laat vooral ook een leuke reactie achter op één van de andere gerelateerde artikelen.
Zo staat inmiddels het interview met De Peperbol online en schreven we een artikel waarin we de thee uitleggen. Ook de komende dagen zal er nog meer leuke content over de whiskythee online gaan.
Bedankt alvast voor het meedoen en geef de prijsvraag vooral door aan andere theedrinkers, want deze thee is voor iedereen die iets nieuws wil of simpelweg eens wil experimenteren!
Dit artikel is in samenwerking met De Peperbol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties