Enkel dit weekend nog korting bij Gall & Gall op deze whisky aanbieding

Nieuws
vrijdag, 06 september 2024 om 17:00
bowmore flessen
Er is weer een actie gaande, voor slechts een paar dagen, waarbij je flessen whisky van het bekende merk Bowmore met korting kunt kopen. Welke whisky’s dit zijn vertellen we je in dit artikel.
Het betreft een aanbieding die momenteel geldig is bij Gall & Gall. De actie staat bekend als weekend deal, waarbij dit kennelijk loopt van donderdag tot en met zondag.

Welke Bowmore whisky’s zijn in de aanbieding?

Wie zou er nee zeggen tegen zo’n lang weekend?! Enfin, terug naar de Bowmore deals. Dit zijn de Bowmore whisky’s die nu met korting gekocht kunnen worden:
Dat betreft een korting van 15 procent op deze flessen. Gall & Gall heeft regelmatig weekenddeals die geldig zijn van donderdag tot en met zondag. Maar normaal gesproken zijn er dan meer flessen die meedoen aan de actie dan nu het geval is.

Meer Bowmore

De Bowmore Distillery is opgericht in 1779 en dit is de oudste distilleerderij op het eiland Islay. Daar kan de distilleerderij dan ook bezocht worden voor een gave tour.
Meer weten over mooie whisky deals? Houd dan onze wekelijkse rubriek op woensdag in de gaten waar onze Robby jullie wekelijks voorziet van een paar mooie aanbiedingen.
En in dit overzicht zie je wat we nog meer over Bowmore hebben geschreven. Zo schreven we bijvoorbeeld een keer een Whisky Names Explained over de Lovers Transformed expressie. Daarin staat onder meer het volgende:
'Op een gegeven moment werd er een Schotse krijger uit het westen van het land gevangen genomen door de Picten. Tijdens zijn gevangenschap kwam hij regelmatig in aanraking met de dochter van de Pictische koning. De twee werden verliefd op elkaar en besloten er samen vandoor te gaan. De prinses hielp de krijger ontsnappen en samen vluchtten ze westwaarts richting Islay.
Daarvoor moesten ze de zee oversteken. Dat ging aanvankelijk goed, maar toen ze de kust bij Loch Ingaal, iets ten zuiden van waar de Bowmore distilleerderij tegenwoordig ligt, al in zicht hadden stak er een vreselijke storm op. Het bootje van de geliefden werd onbestuurbaar en was aan de macht van de zee overgeleverd. Uiteindelijk werd het bootje tegen de rotsen kapot geslagen.'
Wat is jouw favoriete Bowmore? Laat het ons vooral weten in de comments.
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci Image
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci
EUR119
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS