Adele zou maar al te graag weer een whisky sour willen drinken

Nieuws
zondag, 22 oktober 2023 om 13:00
whisky sour
Zangeres Adele was bijna alcoholist, maar is 3,5 maand geleden gestopt met alcohol drinken. Het is geen makkelijke keuze, geeft ze toe. Ze zou maar al te graag een glas wijn of een whisky sour willen drinken.
Tijdens een optreden heeft Adele toegegeven al 3,5 maand geen alcohol meer te drinken en ook geen cafeïne. De zangeres die bekend werd van hits als Chasing Pavements en Rolling in the Deep, is altijd erg openharig geweest over haar relatie met drank.

Vader van Adele was een alcoholist

Haar vader was altijd geobsedeerd door drank wat tussen vader en dochter instond. Daarom wilde Adele altijd weten wat er zo fascinerend was aan drank. Ze geeft toe in haar begin jaren 20 nog net geen alcoholist te zijn.

'Gewoon thuis en dronken'

Ook tijdens corona ging het goed fout met Adele en drank. Op RTL Nieuws is het volgende te lezen: ‘Ik herinner me dat het elf uur in de ochtend was en ik had al zeker vier flessen wijn gedronken", vertrouwt ze haar publiek tijdens dat concert toe. "Ik zei in 2020 dat ik mijn album wilde uitbrengen. Maar eigenlijk was ik gewoon thuis en dronken."’
Adele’s vader is twee jaar terug op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van darmkanker. Nu probeert Adele, inmiddels 35, het op een gezondere tour. Toch gaat haar dat niet makkelijk af. Zo gaf ze tijdens een concert in Las Vegas aan dat ze drank enorm mist en ook dat ze het leven nu vrij saai vindt. Zo zegt ze tegen haar publiek: ‘Geniet van je whiskey sour. Ik ben heel, heel jaloers.’
En dan nu de vraag aan jullie: hoe lang is je langste periode geweest dat je geen whisky of andere alcoholische versnaperingen hebt gehad? Laat het ons vooral weten in de comments.

POPULAIR NIEUWS