Begin april vindt het Woudenberg whisky event plaats in Wageningen

Nieuws
zaterdag, 04 maart 2023 om 9:00
wolfburn langskip 25
Het festivalseizoen is geopend en dat betekent dat whisky-liefhebbers naar hartenlust lekker whiskyfestivals mogen bezoeken. Komend weekend staat Driebergen op de planning en de komende weken en maanden volgt er van alles. Inmiddels hebben we onze whisky-festivalkalender geüpdatet met vindt het Woudenberg whisky event plaats in Wageningen
Het goede nieuws is dat een kaartje niet duur is, maar 32.50 euro en daarvoor krijg je bij binnenkomst een mooi tasting glas dat je achteraf mag houden. Altijd mooi zo'n blijvende herinnering! Verder krijg je 2 muntjes, een flesje water en een lijst waar alle whisky's op staan die geproefd mogen worden. Veelal daarvan zitten bij de prijs inbegrepen van de entree, maar voor de duurdere merken zal bij betaald moeten worden. Meer informatie vind je op de officiële website.

22 importeurs verwacht op het Woudenberg whisky event plaats in Wageningen

Naar verwachting zullen er zo’n 22 importeurs aanwezig zijn ‘die ieder in hun eigen stand graag hun assortiment whisky’s en andere distillaten laten proeven. Graag vertellen zij jullie het unieke verhaal achter elke fles.’ Zoals we al eerder opmerkten is whisky meer dan enkel drank. Lees vooral ook onze Whisky Names Explained (tips mogen altijd doorgemaild worden naar [email protected]). Er zal vast een mooie Wolfburn te proeven zijn.
Het festival in Wageningen vindt dus plats op een zondag en er zijn kaarten te koop voor twee sessies, één van half twee ’s middags tot en met vijf uur en één in de avond van zeven tot en met half 11. Whisky’s kunnen naar hartenlust geproefd worden, maar niet gekocht worden. Het evenement vindt plaats tegenover de Schouwburg, wat betekent dat daar achteraf een mooie fles whisky gekocht kan worden. Bezoekers krijgen die dag tien procent korting. Kaarten zijn hier te koop.

Festival tips?

Wil jij nog wat goede tips voordat je een festival bezoekt? Die geven wij je graag!