Bekende acteur laat whiskey brengen door robotstofzuiger

Nieuws
zondag, 26 februari 2023 om 11:00
brothers bond 1
Gespot op het internet: Ian Somerhalder, één van de makers van de Amerikaanse bourbon Brother’s Bond, heeft deze maand een filmpje op social media geplaatst waarin zijn bediening wel heel ludiek is. Zijn glas whiskey én fles worden gebracht door een robotstofzuiger!

De robotstofzuiger en de whiskey

Zelf ligt Somerhalder er ook ontzettend grappig bij. Er had zomaar een tekst bij gemonteerd kunnen worden met ‘Draw me like one of your French girls’. Het is natuurlijk een ludieke actie om aandacht te vragen voor Brother’s Bond, de bourbon die hij samen met Paul Wesley in de pandemie op de markt bracht. De tekst die Somerhalder er onder meer bij heeft gezet is de volgende: ‘Tussen werk/kinderen/familie, is dit een ongelooflijke investering waar ik niet zonder zou kunnen leven. Plus, het stelt me in staat om mijn bourbon recht voor mijn neus te serveren, wat handig is.’ Daarmee doelt Somerhalder op de robotstofzuiger van het merk iRobot.

Brother's Bond

Verder is te zien dat er al een aardig slokje uit de fles gedronken is. Brother’s Bond is het initiatief van Somerhalder en Wesley die samen jaar jarenlang in de tv-serie The Vampire Diaries gespeeld hebben, een hitserie voor tieners over twee vampierbroers. Daar slaat het woord ‘bond’ dan ook op. Bovendien dronken de personages in de serie flink wat whiskey. Het idee voor de échte whiskey is dan ook jaren geleden op de set ontstaan.
Voor fans van de serie is het geweldig om te zien dat, ondanks dat de show al lang ten einde is, de ‘broers’ nog altijd samenwerken, al is het aan heel wat anders. Ze reizen heel wat plekken af in Amerika om hun bourbon te promoten en daar komen steevast heel wat Vampire Diaries fans op af. De bourbon is in Nederland ook te koop, maar wordt nog niet op heel veel plekken aangeboden.
Wist je dat je leuke prijzen kunt winnen?

POPULAIR NIEUWS