Beroemde whiskeylikeur met opvallend logo breidt uit naar Japan en Zuid-Korea

Nieuws
maandag, 22 april 2024 om 16:00
shankys whip
Bij een man met een zweep denk je wellicht al snel aan Indiana Jones. De whiskylikeur Shanky’s Whip is minstens zo avontuurlijk als Indy, want de drank mag op een verre reis. De Ierse likeur wordt namelijk naar Azië gebracht.
Shanky’s Whip breidt uit naar twee landen, namelijk Japan en Zuid-Korea. De oprichter van het merk, Elwyn Gladtone, is erg blij met het nieuwe avontuur. ‘Shanky's Whip heeft wereldwijd een grote aantrekkingskracht, wat te danken is aan de opvallende merkpropositie en ongelooflijke smaak.’

Meerdere activiteiten in Azië

De overstap van de whiskeylikeur naar Japan en Zuid-Korea wordt ondersteund met een een aantal activiteiten, waarmee Gladstone zich hoopt te onderscheiden van anderen.
Zo worden er straks in Japan en Zuid-Korea activiteiten en proeverijen aangeboden, wordt er ingespeeld op geschenkverpakkingen en wordt er ook gestaan op whiskyfestivals. Het gaat hier om het Whisky Festival in Japan en de Seoul Bar & Spirit Show in Zuid-Korea.
De likeur is al in meerdere landen te koop, namelijk China, Taiwan, Singapore, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Laos, Cambodja en India. Wat dat betreft doet de Aziatische markt het dus enorm goed voor het merk.

Waar koop je Shanky’s Whip in Nederland?

De likeur is op meerdere plekken te koop in ons eigen kikkerlandje. Gall & Gall (prijs: 26,95) geeft de volgende omschrijving:
‘Het brein achter Hendricks gin, Malfi gin, The Kraken en Hotel Starlino ontwikkelde een nieuwe Irish Liquor: Shanky’s Whip! Wie is Shanky en wat is dit voor product? Shanky was altijd al eigenwijs. Hij hield van het idee van Ierse Whiskey, maar niet van het branderige gevoel. Hij hield van de smaak van cream, maar niet van de textuur. En hij was gek op Stout – natuurlijk zwart van kleur! Dus kreeg hij een ingeving… en zo ontstond Shanky’s Whip.’
Shankys Whip Black Irish whisky Liqueur is een likeur waarbij de zachtheid van Ierse whisky gecombineerd wordt met de romigheid van zuivere room. Het is een zoete drank, met smaken van vanille, karamel en dus de kleine aanraking van whiskey. Whiskylikeur doet het goed in cocktails of kan met een ijsblokje gedronken worden.
https://www.buymeacoffee.com/whiskymonkeys

POPULAIR NIEUWS