Brother’s Bond American Blended Rye Whiskey verschenen

Nieuws
woensdag, 03 mei 2023 om 13:00
brothers bond rye
Ian Somerhalder en Paul Wesley hebben een nieuwe whiskey gelanceerd in de Brother’s Bond lijn, namelijk American Blended Rye. Ze delen het nieuws verheugd op social media.
De rye whiskey gaat over de toonbank voor 48 dollar en heeft minimaal vier jaar gerijpt. De whisky bestaat uit 77 procent rogge, 16 procent maïs, 7 procent tarwe en gerst. Elke nip zou moeten zorgen voor kruidige aroma’s en smaken.

Brother’s Bond American Blended Rye Whiskey al meerdere prijzen gewonnen

Het is de oudste whiskey van de heren met een extra lange finish dus. De rye whisky heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen:
  • Dubbel goud tijdens de Tag Global Spirits Awards
  • Goud tijdens de San Francisco World Spirits Competition 2023
  • Goud tijdens de World Wine & Spirits Competition New York 2022
Brother’s Bond is een whiskeymerk van de acteurs Somerhalder en Wesley die samen de broers Salvatore in de tv-serie The Vampire Diaries speelden. Somerhalder laat op zijn Instagrampagina weten enorm trots te zijn op het product en dat een groot gedeelte van zijn leven en toewijding in deze whiskey zit.

Wanneer komt Brother’s Bond American Blended Rye Whiskey naar Nederland?

Hoewel de whiskey van de beide heren is, is het met name Somerhalder die eigenlijk non-stop over Brother’s Bond post. Of en wanneer de rye whiskey naar Nederland komt is nog niet duidelijk. Sowieso is Brother’s Bond nog niet in ons landje gelanceerd (wel her en der aan te schaffen).
De whiskey is tijdens de pandemie in thuisland De Verenigde Staten uitgebracht en recent de grens over gegaan naar Canada. Het is al langer duidelijk dat fans van de heren niet kunnen wachten op een release in andere landen. De kans is groot dat dit gaat gebeuren omdat Brother’s Bond al meerdere prijzen heeft gewonnen.
Meer weten over Brother's Bond? Lees dan wat we nog meer hebben geschreven.