Brother’s Bond zet nu ook stap in de cocktailwereld

Nieuws
woensdag, 19 april 2023 om 11:00
brothers bond 1
Na eerst een paar jaar gebuffeld te hebben om met de bourbon Brother’s Bond voet aan de grond te krijgen in thuisland Amerika als puur drankje, wordt nu de volgende stap gezet. Ian Somerhalder en Paul Wesley betreden met Brother’s Bond de cocktailwereld.
Brother’s Bond verovert snel terrein. In de Verenigde Staten is het drankje van Ian Somerhalder en Paul Wesley een succes en onlangs werd bekend dat de bourbon ook de grens over is gegaan naar Canada. Inmiddels is de volgende stap gezet. Zo is te zien op de Instagram-pagina van Somerhalder dat hij en Wesley in het Amerikaanse restaurant Chica waren in Miami.
Daar kan nu een paar whiskycocktails besteld waar Brother’s Bond in zit. Geen vreemde zet, gezien Amerika een waar cocktail land is. In totaal staan er drie cocktails op het menu waar de bourbon in zit. Heel duidelijk is de foto van Somerhalder helaas niet.

Wanneer komt Brother’s Bond naar andere landen?

Het is nog onduidelijk wanneer Brothers Bond naar meer landen komt naast de V.S. en Canada. Wanneer Nederland aan de beurt is, weten we dus niet, maar fans van de twee acteurs zitten duidelijk te wachten op een grote release in andere landen.
Zo geeft iemand als reactie op Somerhalders post: ‘We need Brothersbond in Germany!!’ En ook vragen mensen om Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.

Prijzen voor de bourbon

Onlangs werd bekend dat Brother’s Bond meerdere keren in de prijzen is gevallen. De bourbon is tijdens de pandemie uitgebracht en bedacht door Ian Somerhalder en Paul Wesley, die samen schitterden als broers in de vampierserie The Vampire Diaries. Op de set, jaren geleden, zouden ze al gesproken hebben hierover. Verder drinken hun personages in de serie ook geregeld een drankje. De heren zijn dan ook helemaal in hun nopjes met het resultaat van de drank.
Wist je dat er in Amsterdam een cocktailbar zit waar je allemaal lekkere whisky-cocktails kunt drinken?