Brother’s Bond van Ian Somerhalder en Paul Wesley naar Canada

Nieuws
dinsdag, 18 april 2023 om 13:00
brothers bond 1
De acteercarrière van Ian Somerhalder en Paul Wesley staat op een laag pitje. Maar dat heeft een goede reden. Na het succes van hun bourbon Brother’s Bond in de Verenigde Staten, gaat de whiskey nu de grens over naar Canada!
Daarnaast is de bourbon recent in de prijzen gevallen tijdens de London Spirits Competition. Dit is een internationele competitie die georganiseerd wordt door Beverage Trade Network. De bourbon viel maar liefst drie keer in de prijzen. De ‘broers’ verdienen twee zilveren medailles en één gouden.
Bron: London Spirits Awards 2023
Bron: London Spirits Awards 2023
Onlangs deelde één van de acteurs al op Instagram dat het duo bezig is in Canada en dat nieuws wordt nu verder naar buiten gebracht. De bourbon, genoemd Brother’s Bond, is in 2021 middenin de pandemie gelanceerd en is een bekroning op de vriendschap van Somerhalder en Wesley.

Het verhaal van de 'broers'

Beiden speelden ze jarenlang in de tienerserie en tevens vampier hit The Vampire Diaries. Daarin vertolken ze de broers Salvatore, waarbij de één de good guy speelde en de ander de bad guy. Daarbij werden beide vampiers allebei verliefd op een mens, Elena (Nina Dobrev). Verder dronken de heren in de serie geregeld whiskey, met name Damon (Somerhalder) had nogal eens uitspattingen waarbij een drankje makkelijk in zijn hand lag.

Brother's Bond nu ook verkocht in Canada

Sinds Brother’s Bond op de markt is reizen de twee heel Amerika af om de whiskey te promoten. In veel winkels en op veel locaties zijn flessen neergezet die gesigneerd waren door de heren. Op 11 april hebben de heren dit ook gedaan in Toronto in Canada. De bourbon van de heren is één van de snelst groeiende bourbon merken. In juli vorig jaar kwam er een cask strength botteling uit als eerste limited edition.
Nederland loopt er nog niet echt warm voor. Onlangs stelden we de vraag aan de organisatie van het whiskyfestival in Utrecht (WTF) of Brother’s Bond daar ook vertegenwoordigd zal zijn. Dat is niet het geval. Wel kun je de bourbon online krijgen bij een paar websites.