De best bekeken Netflix film Anyone But You flirt kort met whisky

Nieuws
zaterdag, 27 juli 2024 om 8:00
benromach whisky
De best bekeken film op Netflix op dit moment is Anyone But You. We zouden Whisky Monkeys niet zijn als we de korte whisky-referentie die erin zit er niet uit zouden halen.
Anyone But You is nog maar pas uit de bioscoop en nu te streamen op Netflix. Daar is de film al een paar dagen de best bekeken film. Het is een romantische komedie met in de hoofdrol Sydney Sweeney en Glen Powell. Ze spelen het eeuwige spelletje van aantrekken en afstoten.
De twee troffen elkaar in een koffietent, vonden elkaar leuk, ontkennen dit en komen elkaar bij toeval tegen op een bruiloft in het buitenland.
Daar lopen ‘toevallig’ ook nog een paar exen rond.

'Die lucht hangt nog in m’n auto'

Zo zijn we ongeveer halverwege de film als Ben (Glen Powell) ’s avonds op een feestje is dat zich afspeelt op een schip. Bij de bar staat zijn ex, waar hij interesse in heeft, als hij zijn bestelling opneemt: ‘Drie whisky en een champagne voor mevrouw’.
Zijn ex Margaret draait zich hierna geïnteresseerd naar hem om en zegt: ‘Je weet het nog’, waarop Ben zegt: ‘Dat jij niet tegen sterkte drank kunt? Ja. Die lucht hangt nog in m’n auto.’
De whisky wordt gebruikt om een herinnering op te halen aan de twee van een andere zomer waar ze een setje waren. Een moment waarop Margaret kennelijk niet zo goed tegen whisky kon, maar ze wel samen een hele leuke tijd hebben beleefd.
Daar blijft het bij in de film wat betreft de godendrank. Het is niet bekend wat voor whisky er gevraagd wordt aan de bar.

Wat drink jij deze zomer?

Om dan meteen een bruggetje te maken naar onze zomer: wat drinken jullie deze periode? Is er plaats voor whisky of whiskycocktails? Laat het ons gerust weten in de comments.
Dit is wat we nog meer geschreven hebben over whisky in films.
Proost!
Do Your Whiskey - Whiskey zelf maken Cadeauset - Hoogwaardige in mooie kruidenflessen -6 roestvrij stalen Whiskeystenen - Maakt to 6 liter Whiskey Image
Do Your Whiskey - Whiskey zelf maken Cadeauset - Hoogwaardige in mooie kruidenflessen -6 roestvrij stalen Whiskeystenen - Maakt to 6 liter Whiskey
EUR47.9554.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS