Populaire single malt whisky's opnieuw gelanceerd in een modern jasje

Nieuws
vrijdag, 26 juli 2024 om 12:00
the glendronach single malt whisky
Het kernassortiment van The Glendronach is onder handen genomen. De whiskyflessen hebben een nieuwe look gekregen en er is een campagne gelanceerd rondom de single malts.
Het Brown-Forman merk wil met de nieuwe verpakking een nieuw publiek aanspreken. De verpakking heeft een premium uitstraling waarbij de Highlands met het zonnige Spanje gecombineerd worden. Daarbij hebben de drie flessen van The Glendronach elk een eigen kleur label gekregen.

Een premium uitstraling

Rachel Barrie, Master Blender bij The Glendronach, vertelt dat de vernieuwde look van de whiskyflessen perfect past bij de filosofie van het merk: de verwachtingen van single malt verhogen door uitzonderlijke sherry whisky's te maken.'
'We zetten nu een nieuwe standaard door de verpakking bij de inhoud te laten passen met aangepaste visuals.'
Om de nieuwe flessen meteen goed te presenteren heeft The Glendronach de Schotse fotograaf en regisseur John Rankin Wadell ingehuurd. Hij heeft niet alleen een uitgebreide fotosessie gehouden met de nieuwe flessen, maar ook een uitgebreide video gemaakt die een Flamenco danseres in de hoofdrol zet. De video vind je hieronder:

Drie single malt whisky's met age statement

Nog niet alle whisky's van The Glendronach zijn aangepakt. De stokerij is begonnen met de eerste drie whisky's in het kernassortiment. Dit zijn de The Glendronach 12 Years Old, The Glendronach 15 Years Old en de The Glendronach 18 Years Old.
Alle drie de whisky's zijn onveranderd gebleven, op de verpakking na. Zo zijn de single malts zoals voorheen gerijpt in Pedro Ximénez en Oloroso sherryvaten.
Later dit jaar wordt het vernieuwde kernassortiment van The Glendronach aangevuld met de nieuwe versies van de The Glendronach 21 Years Old, 30 Years Old en The Glendronach 40 Years Old whisky's. Ook deze whisky's worden dan van een nieuw uiterlijk voorzien.
Na deze drie expressies komt de distilleerderij ook nog met een hele nieuwe whiskyreeks. Deze laatste zal de naam Master's Anthology dragen, maar verder is er nog niets bekend over de reeks.
Single Malt Whisky Stories Image
Single Malt Whisky Stories
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS