Ballantine's komt met twee nieuwe muzikale bottelingen

Nieuws
vrijdag, 06 september 2024 om 7:00
ballantines true music finest elton john whisky
Ballantine's en muziek zijn inmiddels onafscheidelijk van elkaar. Naast samenwerkingen met artiesten heeft het merk een whiskyreeks die alles met muziek te maken heeft. Aan de True Music Icons reeks worden nu twee nieuwe flessen toegevoegd, een voor John Lennon en een voor Elton John.
De twee nieuwe whisky's komen in het rijtje met Queen en AC/DC terecht, waarvoor vorig jaar Ballantine's flessen uitkwamen. In totaal bestaat de serie hiermee vanaf eind deze maand uit vier bottelingen.
Paul-Andre Vacheron, Ballantine's Global Marketing Director bij Chivas Brothers, vertelt dat de twee artiesten enorm bijgedragen hebben aan de muziekcultuur en deze zelfs gedefinieerd hebben. Daardoor is het meer dan toepasselijk om ze te eren met hun eigen Ballantine's botteling.

Wat zijn de Ballantine's True Music Icons John Lennon en Elton John whisky's?

De speciale bottelingen van Ballantine's voor John Lennon en Elton John bevatten allebei Ballantine's Finest. De drank in de fles is dus niet anders dan de andere flessen in de True Music Icons reeks. Het gaat echt om twee speciale flessen.
Voor John Lennon is er gekozen voor een geheel wit label waar bovenaan de naam van de artiest staat met peace tekens als letter 'O'. Op het label is de tekening van Lennon te vinden die ook op het album Imagine te zien is.
Voor de Elton John botteling van Ballantine's is een overwegend blauw label gekozen. Op de achtergrond van dat label is een grote 'E' te zien, zoals die ook op het album Diamonds van de zanger te vinden is.

Wanneer komen de nieuwe Ballantine's True Music Icons whisky's uit?

De nieuwe whisky's staan gepland voor een release op 23 september. Er is nog niet vermeld of de expressies wereldwijd uitgebracht worden of naar een select aantal markten komen. Verder is er ook nog niets bekendgemaakt over de prijs van de flessen.

POPULAIR NIEUWS