Dit is de winnaar van de whiskythee van De Peperbol

Nieuws
door Monkey
donderdag, 01 juni 2023 om 13:00
peperbol whiskythee schepje
Onlangs maakte je kans om heerlijke thee te winnen van De Peperbol (ga er eens langs!). En wat zo uniek was aan deze prijsvraag was dat je én whiskythee kon winnen én zelf hiervan de smaak kon verzinnen. Vandaag maken we de winnaar bekend.  
Onlangs spraken wij De Peperbol, een begrip voor thee- en kruidenliefhebbers. Via de winkel en de website is er een heel assortiment aan kruiden en thee te koop. Daar hoort ook whiskythee bij en dat prikkelde ons natuurlijk om alles over deze thee te weten te komen. Lees dan ook ons artikel met alles wat je moet weten over deze whiskythee met verschillende smaken.
In het interview dat we met Britta Walter van De Peperbol hadden, vertelde ze dat de thee er al een tijdje is. Daarnaast vertelt ze hoe het idee ontstaan is: 'We kwamen erachter dat leuke namen aantrekken en zo zijn we begonnen met aroma’s aan thee toe te voegen om te kijken wat favoriet was bij mensen. En mensen drinken natuurlijk gewoon alcohol, dus daar kwam de whiskythee uit voort.' Lees via de link hieronder het hele interview.

Wie is de winnaar van de zelfbedachte whiskythee van De Peperbol?

In samenwerking met De Peperbol hadden we de afgelopen maand een hele toffe winactie die jullie brein stimuleerde op zoek te gaan naar de ideale whiskythee. En daar hebben we een aantal leuke reacties op gekregen. Bedankt! Helaas kunnen we maar één persoon laten winnen en in dit geval krijgt diegene en heerlijke whiskythee, gemaakt van Albert Cuyp thee en amandelthee van De Peperbol.
Marijnb, gefeliciteerd, want jij bent de winnaar! We nemen contact met je op voor je gegevens en dan krijg je je prijs zo snel mogelijk thuis gestuurd.
Niet gewonnen? Niet getreurd. We hebben op dit moment nog een aantal hele toffe prijsvragen lopen. Zo kun je een whisky tour en een tasting winnen bij Kalkwijck Distillers in Vroomshoop en maak je nog ruim twee weken kans op gratis tickets voor Whisky Tasting Festival in Utrecht. Doe dus snel mee.
En bezoek vooral De Peperbol website om te kijken welke leuke smaken er allemaal te koop zijn. Of probeer gewoon zelf eens zo'n whiskythee.
Dit artikel is een samenwerking met De Peperbol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties