Win hier twee tickets voor het WTF whiskyfestival in Utrecht

Rubrieken
woensdag, 17 mei 2023 om 9:30
wtf2
De early bird tickets gingen als warme broodjes over de toonbank voor WTF: Whisky Tasting Festival in Utrecht. Er zijn nog normale tickets te koop, al kun je ook bij ons gewoon twee tickets winnen!
In samenwerking met de organisatie van WTF mogen wij iemand blij maken met twee kaartjes voor het festival. Whisky Tasting Festival in Utrecht vindt plaats op 16 september en jij kan daarbij zijn. Dat wil je, want dit festival belooft een ander festival te worden dan andere whiskyfestivals. Zo laat Norbert Tebarts ons weten in een exclusief interview met Whisky Monkeys.
Zo is het festival niet gericht op Schotland, maar is het een meer mainstream festival. Om diezelfde reden zijn er ook andere spirits aanwezig dan enkel whisky. Tebarts zegt het volgende hierover: 'Wij zouden het vooral vanuit die verbinding veel leuker vinden als jij met een vriendengroep komt en een geweldig toffe dag hebt waarbij jij je whisky’s proeft, maar die vrienden van jou mooie rums, cognacs, en cocktails proeven.’ Kortom, hier wil jij bij zijn!

Hoe maak jij kans om te winnen?

Om kans te maken op deze tickets dien je twee dingen te doen:
  • Ga naar het interview met Norbert Tebarts en beantwoordt de volgende vraag: Met welke twee andere heren vormt Tebarts de organisatie voor WTF?
  • Laat ergens een leuke reactie achter op Whisky Monkeys.
Jij bepaalt zelf waar dit op is, dus het mag op een nieuwsartikel, een interview, een recensie, een best-of artikel of iets anders.

Wanneer wordt de winnaar bekend?

De prijsvraag loopt een maand door, daarna maken we de winnaar bekend. Je hebt dus nog even tijd om mee te doen. Veel succes gewenst!
Kun je nu niet zo lang wachten en wil je verzekerd zijn van tickets? Dan kun je een regulier ticket scoren via de officiële website.
Wil je meer weten over whiskyfestivals? Bekijk dan wat we hier nog meer over geschreven hebben.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties