Dit whiskyfestival probeert mensen te verleiden met ‘fenomenaal uitzicht’

Nieuws
donderdag, 28 september 2023 om 6:30
r3a6237 laura csonka
Er is weer een nieuw whisky-evenement dat in de agenda gezet kan worden, namelijk vrijdag 1 december. Dan vindt namelijk whisky in Haags Hoog plaats, een evenement georganiseerd door de Whiskyjongens.
‘O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen'. Zo bezong Harrie Jekkers ooit de stad waar de Whiskyjongens op 1 december 2023 een mooi evenement organiseren.’ De organisatie gaat graag onderscheidend te werk en probeert voortdurend op zoek te gaan naar locaties die net even buiten de lijntjes kleuren. Zo werd er eerder al een whiskyfestival georganiseerd in Fort Sabina (waar binnenkort ook gewandeld kan worden), zijn er festivals op een schip en is het in december tijd voor Haags Hoog.
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks Image
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

'Fenomenaal uitzicht over de stad’

Haags Hoog is gevestigd op het dak van The New Farm en heeft een ‘fenomenaal uitzicht over de stad’. Zo is te lezen op de website van de Whiskyjongens. Het gaat hier om de stad Den Haag, wat de naam van het festival uiteraard ook doet vermoeden. Maar er is meer aan de hand, want tevens is hier de hoogste brouwerij van Nederland gevestigd: Eiber Bier.
Mensen die een ticket kopen voor Haags Hoog krijgen dan ook twee voor de prijs van één: én een whiskyproeverij en een paar biertjes om te proeven.

De details van Haags Hoog op een rij

Kaarten voor deze happening kosten 69,90 per persoon. Het evenement begint om zeven uur ’s avonds en is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Station Holland Spoor is het slechts twee tramhaltes met een stop bijna voor de deur. Tevens kan er voor de deur, tegen betaling (5 euro), geparkeerd worden. Dus wil jij begin december iets leuks doen? Dan is dit een leuk idee. De organisatie heeft er in ieder geval zin in! Zo laat Kees Stoutjesdijk van de Whiskyjongens weten dat mensen een mooie avond staat te wachten:
'Een prachtig uitzicht over Den Haag by night met mooie bieren en whisky.'
Meer weten? Bezoek dan de officiële pagina.
Meer weten over komende whiskyfestivals of evenementen die plaatsvinden binnenkort? Bekijk dan onze kalender.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties