Van Wees waarschuwt: geen treinen tijdens Pot Still Festival!

Nieuws
donderdag, 28 september 2023 om 9:00
ns
Groothandel Van Wees waarschuwt Pot Still Festival gangers dit weekend. Er rijden zaterdag en zondag namelijk geen treinen rondom Amersfoort. Drie keer raden. Het Pot Still Festival vindt dit weekend in Amersfoort plaats.
Gisteren meldde Van Wees, de organisator van het Pot Still Festival, het Pro Rail nieuws op haar Facebook-pagina met een doorverwijzing naar de officiële website. Daar is het volgende te lezen:
‘Van zaterdagnacht 30 september 01.00 uur tot maandagochtend 2 oktober 05.00 uur rijden er geen treinen van en naar station Amersfoort Centraal. In dit weekend voeren we verschillende werkzaamheden uit, onder meer ter voorbereiding op de grote ombouw volgend jaar. NS zet bussen in en er zijn omreisroutes.’

Geen treinen maar bussen tijdens Pot Still Festival dit weekend

Voor whiskyliefhebbers komt het openbaar vervoer als geroepen, gezien het onverantwoord is om met (te veel) alcohol te rijden. Gelukkig worden er dus bussen ingezet. Iedereen die naar het festival gaat: check dus dat je op tijd weggaat en wat je traject precies wordt.
Het Pot Still Festival vindt plaats vanaf aankomende vrijdagavond en gaat dus drie dagen plaatsvinden. Benieuwd naar welke standhouders er allemaal zullen zijn? Lees dan ons nieuwsbericht met ons overzicht. Afgelopen week maakte je ook kans om tickets te winnen.

Tickets winnen voor Whisky aan het strand

Inmiddels maak je kans om alweer nieuwe tickets te winnen voor een ander whiskyfestival, namelijk Whisky aan het strand. Doe mee met deze prijsvraag. En houd onze prijsvraag-pagina in de gaten, want er zal nog veel meer leuks aankomen.
Uiteraard zal Whisky Monkeys komend weekend ook voor verslag aanwezig zijn op het Pot Still Festival. Heb jij bepaalde dingen die je graag gecoverd wilt zien in ons verslag, laat het vooral weten in de reacties hieronder en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Voor nu: sláinte!
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties