Kaartverkoop Whisky aan het strand 2024 is begonnen

Nieuws
donderdag, 21 september 2023 om 17:00
maltstock 3
Met een whiskyfestival kun je er maar beter vroeg bij zijn. Want soms raakt een festival snel uitverkocht. Zet 26 januari alvast in je agenda, want dan vindt Whisky aan het strand 2024 plaats.
Whisky aan het strand is een festival is een whisky-evenement dat plaatsvindt in Goeree-Overflakkee & omstreken. En daarmee worden er dus daden bij woorden gevoegd: whisky aan het strand!

Kaartje + glas + schelpen

Een kaartje is voordeliger dan een gemiddeld ander festival. Zo betaal je 29,50 euro per ticket. Dat is de het bedrag om binnen te komen. Bij dit bedrag zit een tasting glas en vijf schelpen.
Je betaalt namelijk met ‘schelpen’ voor whisky’s. Eén schelp staat gelijk aan één euro en het is afhankelijk van de whisky hoeveel schelpen je betaalt. Logischerwijs krijgt een goedkopere whisky een lager prijskaartje.
Zodra je vijf schelpen, die bij het ticket inbegrepen zijn, op zijn, kun je nieuwe kopen. Schelpen kunnen gepind worden of cash betaald worden.

Een diner erbij?

Het belooft net zoals eerder een gaaf festival te worden, waarbij ook gedacht is aan voedsel. Zo is er de mogelijkheid om een hapje te eten bij Het Surfcentrum. Het gaat om een dinerbuffet wat 27 euro kost per persoon. Hier moeten vooraf tickets voor gekocht worden.
Mocht je thuis of elders voorafgaand aan het festival een hapje eten, wees dan niet bang dat je niet meer verzorgd wordt gedurende de avond. Er zullen namelijk worst, kaas, vis en chocolade geserveerd worden.

Vijf euro voor de BOB!

Last but not least: er is goed nieuws voor als je een BOB hebt. Voor deze persoon kost een ticket maar 5 euro! Verder regelt de organisatie festival-bussen als je met het OV komt of kan er een overnachting geboekt worden.
Wil je meer weten? Neem dan vooral een kijkje op de officiële website en houd Whisky Monkeys in de gaten, want binnenkort kun je twee tickets bij ons winnen.

POPULAIR NIEUWS