Eigenaar Nederlandse whisky sliep ooit in de tuin bij Lagavulin

Nieuws
woensdag, 25 januari 2023 om 17:00
tent
De eigenaar van de Nederlandse whisky Vossenberg sliep ooit in de tuin bij niemand minder dan Lagavulin. Dat is een bijzonder verhaal toch of niet? Alsof iemand tegen je zegt: ik overnachtte ooit in de tuin van Tom Cruise.
Onlangs hadden we een exclusief interview met Wilco Reefman, de eigenaar van Vossenberg Distillery, waarover binnenkort meer. Het mooiste verhaal kwam pas op tafel terecht toen het interview min of meer afgelopen was: hij sliep ooit bij Lagavulin in de tuin! Al klinkt dit iets spannender dan het is...

Eigenaar Nederlandse whisky crasht bij Lagavulin

Reefman vertelt dat hij in 2017 naar het Islay whiskyfestival was, wat overigens een absolute aanrader is. ‘We kwamen aan bij Lagavulin. Daar troffen we de onderhoudsmedewerker aan en die zei "Waar slapen jullie vannacht?" Dus, wij zeiden: "We moeten nog even kijken. Er is een camping op Islay. Dus nou, waarschijnlijk gaan we naar de camping toe, want we hebben een tentje bij ons." En toen zei hij: "Ik heb het gras gemaaid. Waarom slaap je hier niet?" Dat bleek hij net klaar te maken.' 
Reefman heeft een grote glimlach als hij eraan terugdenkt. 'Echt uniek!' Hoewel hij destijds de eerste was die daar zijn slaapplek in orde maakte, was de plek vol toen hij later op de avond terugkwam.
Het Islay whiskyfestival is een absolute tip volgens de Nederlander ‘Dat is écht geweldig.’
Dit jaar vindt het festival plaats van 26 mei tot en met 4 juni. Meer weten over dit festival, bekijk dan de officiële website.
Vossenberg Distillery heeft al een succesvolle Gin op de markt gebracht. Binnenkort wordt de eerste whisky gebotteld. Houd Whisky Monkeys in de gaten voor het interview dat wij hadden met Wilco Reefman. Ondertussen maak je nog een paar dagen kans op een hele toffe prijs die wij weggeven in samenwerking met Reefman. A surprise in a box!
Wist je dat je de hele maand nog kans maakt op te gekke prijzen? Check hier ons overzicht

POPULAIR NIEUWS