Gall & Gall geeft paaskorting en verlaagt tijdelijk de verzendkosten

Nieuws
zaterdag, 08 april 2023 om 11:00
pasen
Wil je nog een mooi flesje in huis halen voor Pasen? Dan heeft Gall & Gall nu een paaskorting. De verzendkosten zijn tijdelijk verlaagd naar 1,95 euro.
Normaal gesproken zijn de verzendkosten bij de slijterij 4,95 voor een bedrag van minder dan vijftig euro. Daarboven verzendt Gall & Gall gratis. Ter viering van Pasen zijn de verzendkosten met drie euro verlaagd. Dat is toch weer drie euro waarmee je een pak paaseitjes kunt kopen.

De whisky’s voor Pasen bij Gall & Gall

Heb je nog geen idee wat voor mooi alcoholisch flesje in huis moet halen voor deze vrije Paasdagen, dan heeft Gall & Gall tips. Zo staat er een opsomming van after dinner dranken die hier te vinden is, waar ook een paar whisky’s tussen staan. Het zijn maar zes die Gall& Gall aanraadt voor Pasen:
  • Singletown of Dufftown 12 Years
  • Aberlour 12 Years Double Cask Matured
  • The Glenlivet Caribbean Reserve
  •  Glenmoranie 14 Years Port Cask
  •  Bulleit
  •  Bruichladdich Scottish Barley Classic
Ben je nu benieuwd naar wat voor lekkere whisky’s deze week in de aanbieding zijn? Flessen die je natuurlijk ook prima kunt aanschaffen voor Pasen.
Lees vooral onze beste whisky deals en dan specifiek van deze week (week 14) om te zien wat voor mooi spul er in de aanbieding is. 

Een ander cadeau dan alcohol

We schreven eerder deze week al dat mensen het leuk vinden om cadeautjes te krijgen. Dus heb jij er al aan gedacht om degene waar je Pasen gaat vieren een klein cadeautje te geven? Dat hoeft niet per se een fles whisky te zijn. Er zijn genoeg whisky gerelateerde cadeaus te verzinnen. Daarom hebben we voor jullie de leukste paascadeaus voor whisky liefhebbers op een rij gezet. Denk aan leuke barrel tea of misschien een goed whiskyboek.
Voor nu zeggen wij: alvast een fijn Pasen!
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS