Leuke whisky tasting op komst bij Cane and grain in Amsterdam

Nieuws
woensdag, 05 juli 2023 om 11:00
the balvenie
Heb jij altijd al eens een whisky tasting bij willen wonen, maar heb je het geld er niet voor? Dan hebben we nu goed nieuws. Want bij de Amsterdamse slijter Cane and Grain kun je deze zomer terecht voor een gratis tasting.
Deze tasting vindt plaats op 16 augustus om zeven uur ’s avonds bij Cane and Grain, gevestigd aan de Bilderijkstraat in hartje centrum. Tony van Rooijen, brand ambassador van Glenfiddich, gaat op deze avond vertellen over diverse single malts.

Welke whisky's komen voorbij tijdens gratis tasting in Amsterdam?

Je wilt natuurlijk wel weten waar je eventueel voor afreist. Dit is het programma:

Ook proeven

Deze whisky’s worden niet alleen onderwezen. Ze kunnen deze avond ook geproefd worden en aansluitend bij Cane and Grain gekocht worden. Van Rooijen is erg verheugd over de gratis tasting. Zo laat hij in een reactie aan ons weten dat hij Cane and Grain een erg mooi zaak vindt in ‘zijn stadje’.  

Op zoek naar échte verhalen

Ook Bram van den Berge, eigenaaar van Cane and Grain, is erg blij met de samenwerking. 'De reden dat wij Tony in onze winkel uitnodigen om tastings/workshops te geven (...) is dat wij educatie over sterke drank erg belangrijk vinden. De kennis van sterke drank is over het algemeen laag, in tegenstelling tot wijn, koffie of speciaalbier en zonder deze kennis is het lastig om tussen de wildgroei aan marketingverhalen de echte verhalen achter de merken te leren kennen en daar je eigen oordeel over te vellen.'
Kortom, woon jij in de buurt van Amsterdam en lijkt je deze tasting leuk? Dan kun je je opgeven middels deze pagina.
Foto: Tony van Rooijen

POPULAIR NIEUWS