Deze Ierse whiskey is nu in een nieuw land in de schappen te vinden

Nieuws
zondag, 19 mei 2024 om 8:00
neit irish whiskey italy
Neit Whiskey, een Iers whiskeymerk dat bekend staat om zijn zachte en smaakvolle whisky's, is nu verkrijgbaar in heel Italië.
Door de recente samenwerking met ElevenTrade, een distributeur in de Italiaanse drankenmarkt, kunnen liefhebbers van Neit whiskeys nu door het hele land genieten van hun favoriete drankje.
De samenwerking is een belangrijke stap voor Neit, dat graag de smaak van Italiaanse whiskeyliefhebbers wil veroveren en zijn aanwezigheid wereldwijd wil vergroten.
'De waardering in Italië voor premium dranken sluit perfect aan bij onze focus op kwaliteit en vakmanschap, waardoor dit partnerschap een logische stap is in onze groeistrategie.'

Drie unieke smaken

Het partnerschap tussen beide partijen omvat verschillende manieren om Neits unieke whiskeys te introduceren bij Italiaanse consumenten en whiskeyliefhebbers. Dit omvat exclusieve proeverijen, displays in winkels en allerlei promotieactiviteiten.
Neits whiskey assortiment bestaat uit drie soorten. Allereerst is er de 'Madeira Mystery', een speciale single malt die 15 jaar gerijpt heeft in bourbonvaten en daarna nog 18 maanden in Madeira-vaten.
De 'Mellow Spice' expressie is een 12 jaar oude single grain whiskey met tonen van kruiden, sinaasappelschil, toffee en vanille, gerijpt in een Moscatel-vat voor twee jaar.
Tot slot heeft Neit de 'Toffee Dream' whiskey, een blend van 90 procent special blend en 10 procent grain whiskey met een rijke en romige smaak van gepeperde peer, romige vanille en karamel-eik.

Over Neit Irish Whiskey

Neit Irish Whiskey, vernoemd naar de Ierse god van de oorlog, is gecreëerd door de broers Francesco en Luca Fracassi, met Angelica Siciliani Fendi als adviseur.
Met hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, streven ze ernaar om whisky liefhebbers over de hele wereld kennis te laten maken met de unieke smaken van hun premium Ierse whiskeys.
Nu Neit zijn intrede doet in de Italiaanse markt, kunnen liefhebbers zich verheugen op een spannende nieuwe optie om van te genieten.
Met de expertise van ElevenTrade en de toewijding van Neit aan uitmuntendheid, belooft dit partnerschap een groot succes te worden bij het veroveren van de harten van Italiaanse whiskeyliefhebbers.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties