Dit is de winnaar voor die felbegeerde tickets van Whisky in het Fort

Rubrieken
zaterdag, 18 mei 2024 om 12:00
whisky in het fort
Wie geniet er straks van het zonnetje met een mooie dram in de hand? We gaven onlangs tickets weg voor Whisky in het Fort en onthullen vandaag de winnaar.
Over iets minder dan een maand, op 15 juni om precies te zijn, is het tijd voor Whisky in het Fort. Dit is een whiskyfestival in West-Brabant en jij kan daarbij zijn.

Prijsvraag dankzij Whiskyjongens

In samenwerking met de organisatie, Whiskyjongens, maakten jullie een paar weken kans op tickets. Het enige wat je daarvoor hoede te doen, was reageren onder de prijsvraag én nog ergens op de website een andere (leuke) reactie achterlaten.
Leuk dat jullie dit hebben gedaan en bedankt.

Wie heeft er gewonnen?

Degene die de tickets gewonnen heeft, ben jij: MacHopman. Van harte gefeliciteerd! Stuur je ons een mailtje? Dit kan naar prijsvraag@whiskymonkeys.com.
Degene die nog geen ticket heeft bemachtigd voor Whisky in het Fort, kan dat doen via de officiële website.
Tickets zijn te koop voor 37,50 euro per stuk. Ook kunnen er via de website tickets gekocht worden voor een bus, zodat mensen ervoor kunnen kiezen om de auto te laten staan.

Meer prijzen om te winnen

Wie ons prijsvragen-overzicht in de gaten houdt, weet dat we regelmatig toffe prijzen weggeven. Als je nu geen tickets hebt gescoord voor Whisky in het Fort of laatst Whisky in Leiden, weet dan dat er nog andere leuke acties lopen.
  • Je maakt kans op een online masterclass (waarvoor je door de importeur whisky krijgt toegestuurd) om te winnen. Hoe gaaf is dat? Je checkt het hier
  • Je maakt kans op een gratis whiskyglas met daarop het Deense logo Thy, een distilleerderij dit hard stappen aan het zetten is in de whisky-inudstrie. Die actie bekijk je hier
Kortom, doe mee of spoor een ander aan om mee te doen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nietwaar?

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties