Hibiki 21 Years 100th editie duikt op bij deze online webwinkel

Nieuws
vrijdag, 23 augustus 2024 om 10:00
hibiki 21years old 100trh anniversary whisky
Wie een bijzondere expressie zoekt, wil wellicht een 21-jarige Hibiki kopen en dan niet zomaar één, maar een editie die vorig jaar uitkwam ter ere van het 100-jarig bestaan.
Bij Topdrinks is de 21-jarige Hibiki 100th editie namelijk opgedoken. Een speciale uitgave van de 21-jarige Hibiki ter ere van het 100 jarig bestaan van Suntory. Zo staat er op de fles ‘100th Anniversary Suntory whisky’ en komt de fles in een mooie houten kist.
Is de smaak anders? Nee, dat niet. Het gaat hier gewoon om de 21-jarige whisky zoals die normaal ook smaakt. Voor een normale uitgave van Hibiki 21 Years betaal je iets meer dan 1000 euro.

Hoe smaakt Hibiki 21 years?

Volgens de officiële website smaakt de whisky als volgt:
  • Neus: Verfijnd en elegant met topnoten van kumquat en jasmijn, en een vleugje kalmerende Japanse wierook.
  • Smaak: Subtiel zoete bloemenaroma's en parfum terwijl de harmonie zich uitstrekt om gekruid Japans sandelhout en agarhout te introduceren.
  • Afdronk: Lang en diep met ondertonen van kruidige Mizunara-houtigheid

Waar is Hibiki 21 Years 100th te koop?

De speciale uitgave van de Hibikifles is te koop bij Topdrinks voor 6199,95 euro.

Zou jij het ervoor over hebben?

Iemand die overigens fan is van Hibiki 21 in Nederland is geen onbekende, namelijk Patrick van Zuidam. Dit ontdekten we onlangs tijdens een exclusief interview met hem, dat nog gepubliceerd moet worden. Hij vindt de blend technisch erg goed in elkaar zitten. Al gaf hij ook aan dat de fles die hij heeft staan vrij goedkoop was en hij nooit 1000 euro of meer voor zo’n fles zou betalen.

Poll

Meer weten over Japanse whisky’s? Bekijk dan ons overzicht om te weten te komen wat we nog meer geschreven hebben. Laat ons vooral weten wat jij een lekkere Japanse dram vindt.
Japanese Whisky Image
Japanese Whisky
EUR14.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS