Harry Styles en whisky gaan hand in hand in Amazon film

Nieuws
maandag, 09 januari 2023 om 10:00
my policeman
Sinds november staat My Policeman op de streamingdienst Prime Video. Een film met in de hoofdrol onder meer zanger Harry Styles en acteur David Dawson (Peaky Blinders). Hoewel de romantische film niet zorgt voor hele goede recensies, is er wel iets leuks aan de hand: whisky vervult namelijk een prominente rol in de Amazon-film.
Met whisky kun je mensen verleiden, wie weet dat niet? In ieder geval wordt dit duidelijk in My Policeman. De film, die gebaseerd is op het boek van Bethan Roberts, gaat over politieagent Tom die gaandeweg zijn seksuele identiteit probeert te ontdekken. Er ontstaat al snel een liefdesdriehoek waar hij bij betrokken raakt, samen met zijn vriendin Marion en hun gezamenlijke vriend Patrick. Fun fact: alle drie worden ze min of meer betoverd door een glaasje whisky.

Hoe whisky te zien is in Amazon-film

Mocht je de film nog niet gezien hebben en willen zien, lees dan niet verder om spoilers te vermijden. Dan volgt nu de uitleg van de whisky. Als Tom in het huis van Patrick verblijft, komt Marion over de vloer voor een date. Hij biedt haar wat te drinken aan en vraagt: ‘Wil je iets drinken? Waar heb je zin in? Whisky? Cognac? Brandewijn?’ Haar antwoord laat niet lang op zich wachten: ‘Whisky graag.’
In een andere scène wil Patrick graag Tom tekenen. Maar voordat Tom zijn nervositeit te boven komt, is hij drie glazen whisky verder. Dit zorgt niet alleen voor lossere polsen tijdens het schetsen, maar vanaf dan ontstaat er ook iets romantisch tussen de heren. Onduidelijk is welke whisky precies ingeschonken wordt, maar één ding is duidelijk: liefde gaat door de maag!

Alcohol door de verf om hotelkamer te decoreren!

Overigens is Harry Styles niet vies van whisky, want toen hij vorig jaar in Antwerpen speelde, schijnt hij een hotel geboekt te hebben waar de muren geverfd zijn met onder andere wijn. Tevens was er een fles whisky aanwezig van 115.000 euro! Het gaat om het Botanic Sanctuary Antwerp, waar je al gauw meer dan 300 euro neerlegt voor één nacht. Dat is voor een normale kamer. De kamer die Styles vorig jaar boekte schijnt zo’n 5030 euro per nacht gekost te hebben.
Juist, daar kun je zelf heel wat mooie whisky flessen van kopen.
Houd onze nieuwspagina in de gaten voor nog meer whisky-ontwikkelingen. Ook geven we de hele week prijzen weg. Check hier alle winacties
Beeld: Amazon Studios

POPULAIR NIEUWS