Maltstock 2023 tickets zijn al te koop

Nieuws
maandag, 23 januari 2023 om 11:00
whiskyglazen
Yes, de Maltstock 2023 tickets zijn al te koop ! Op zoek naar een grootschalig tof whisky event? Dan is er elk jaar Maltstock vlakbij Nijmegen. Geen woodstock, maar maltstock. Een evenement in de buitenlucht voor en door whiskyliefhebbers.

Wanneer vindt Maltstock 2023 plaats?

Maltstock vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 10 september. Op de website wordt geadverteerd met ‘The relaxed whisky weekend’ en ‘be relaxed, join Maltock!’ Het whiskyevenement vindt plaats in het Buitencentrum in Overasselt, dat vlakbij Nijmegen ligt. Daar ligt een voormalige scoutingplek, helemaal lekker in de natuur dus!

Waar koop ik Maltstock 2023 tickets?

De Maltstock 2023 tickets zijn inmiddels te koop vanaf 270 euro. Dit is als je boekt zonder accommodatie. Zodra je wilt overnachten zijn tickets te koop vanaf 295 euro. Er zijn meerdere opties. Slapen in een tent, in een soort huisje, in je eigen camper. Bekijk hier alle mogelijkheden.
In principe is Maltstock een all inclusive evenement. Dat betekent dat bij het ticket eten en drinken inbegrepen zit, maar ook slaapplek. Let er goed op dat tickets voor Maltstock 2023 niet over te dragen zijn op een ander persoon. Dus denk goed na voor je kaartjes koopt.

Is het programma al bekend?

Het programma van dit jaar is nog niet bekendgemaakt, maar daar houden we jullie van op de hoogte. Elk jaar weer is het een hele happening tijdens Maltstock met heel wat blije gezichten. Zo zijn er diverse stands en masterclasses en ook een tof kampvuur. Ga jij Maltstock 2023 tickets kopen?
Naast Malstock zijn er een hoop andere leuke whiskyevenementen. Zo staan er bijvoorbeeld een hoop leuke whiskyfestivals op de de agenda, al vinden deze festivals doorgaans binnen plaats en niet buiten. Al zijn er wel uitzonderingen. Maar mocht je dus iets gezelligs zoeken in de buitenlucht, dan is Maltstock een aanrader. Overigens zien je ook leuke nostalgische beelden hiervan terug in deze whiskydocumentaire