Met deze Gall & Gall actie haal je Laphroaig whisky‘s in de aanbieding

Nieuws
vrijdag, 11 oktober 2024 om 10:50
laars laphroaig
Het is weer zover. Terwijl er storm en regen op de deuren bonkt, heeft Gall & Gall een mooie aanbieding lopen om Laphroaig whisky‘s in de aanbieding te halen.
Regelmatig heeft Gall een weekenddeal lopen op één specifiek whiskymerk, waarbij van donderdag tot en met zondag bepaalde spirits aantrekkelijker geprijsd zijn.

Wat houdt de Laphroaig whisky actie in?

De actie van Gall & Gall houdt in dat er nu acht whisky‘s goedkoper zijn. Dat zijn Schotse flessen met een prijskaartje voor iedereen.

Dit zijn ze op een rij:
Met name de Laphroaig whiskylaars, de wellie, is er een die zich goed leent om cadeau te doen vanwege de ludieke verpakking. Al kun je uiteraard elke Laphroaig whisky cadeau doen als je iemand kent die van rokerige whisky‘s houdt.

Een whisky is al uitverkocht 

De tien-jarige cask strength whisky is ook onderdeel van de actie, maar is online al uitverkocht. Het kan zijn dat deze expressie nog wel gewoon te koop is in een van de winkels.

Vooruitstrevende Maria Gall

Gall & Gall bestaat dit jaar 140 jaar. Wat weet jij allemaal over de geschiedenis van deze winkel?

De winkel is oorspronkelijk in 1884 opgericht door Maria Gall. Haar motto luidde als volgt: Geen order te groot, geen order te klein en geen order te ver’.
Je kunt hier alles over teruglezen in ons artikel: Gall en Gall 140 jaar: hoe begon het allemaal met deze whiskywinkel?

POPULAIR NIEUWS