Miller's Girl: nieuwe film vol verleidingen én whisky

Nieuws
maandag, 01 april 2024 om 12:00
millers girl
Miller's Girl draait in de bios, een film die gaat over de relatie tussen een docent en een leerling. Het is een film waar whisky steeds als rode draad terugkomt, net zoals vele andere verleidingen.
De film gaat over de docent Jonathan Miller (Martin Freeman) die verstikt raakt in het net van één van zijn studenten. De jonge Cairo (Jenna Ortega) ziet haar docent zitten en er is een duidelijk verlangen zichtbaar. Maar hoe gaat Jonathan daarmee om? Dat is de vraag.
En dan is daar nog de drank, whisky om precies te zijn. Thuis zit de vrouw van Miller, Beatrice June (Dagmara Dominczyk). Aan het begin van de film wordt er al gauw wat godendrank ingeschonken. Miller danst met zijn vrouw romantisch in de woonkamer en is helemaal in zijn nopjes, omdat zijn leerling Cairo zijn boek gelezen wordt.

Woodford Reserve duidelijk in beeld

Hij voelt zich gezien, een belangrijk punt. Want zijn vrouw heeft doorgaans alleen aandacht voor zichzelf, haar werk én drank. In vrijwel elke scene loopt ze er redelijk schaars gekleed bij en wordt er een wodka of whisky genuttigd. Er is één specifiek merk dat in beeld komt en dat is de bourbon Woodford Reserve.
Miller is niet vies van de aqua vitae en nuttigt net als zijn vrouw dan ook regelmatig zelf een glaasje. Eén keer als hij flink onder druk staat, giet hij in één keer een heel glas achterover. Duidelijk een stress-killer. Verder zien we hem dit soort keuzes niet maken, in tegenstelling tot zijn vrouw. Hij roept op een gegeven moment dan ook naar haar dat ze een alcoholist is.
Wordt whisky fraai gebruikt in deze film? Daar kun je over twisten. Feit is wel dat de godendrank vaak voor komt. Al ligt de échte verleiding ergens anders. Er speelt iets tussen leraar en leerling, of toch niet?
Miller’s Girl draait nu in de bioscoop.
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS