Nieuw whiskyboek Peat and Whisky onderweg

Nieuws
zondag, 13 augustus 2023 om 17:00
boekenkast
Het regent nieuwe whiskyboeken de laatste tijd! In oktober verschijnt het boek Peat and Whisky The Ubreakable Bond. Het boek kan nu al in de pre-order gezet worden.
Het boek staat momenteel op één van de verkoopagina’s van bol.com. Veel informatie is er alleen nog niet. Wel is er al een voorkant van het boek geüpload, daarop prijkt groot op de voorkant een citaat van Charles Maclean. Hij zegt: ‘I believe this is to be among the most important books about whisky ever written.’

Allerlei whiskyboeken

Maclean is een auteur die de afgelopen dertig jaar al meer dan 17 boeken over de godendrank heeft geschreven. Zo schreef hij bijvoorbeeld samen met Lara Platman het boek Whisky – de beste distilleerderijen van Schotland en samen met J. Lowe Malt Whisky – The Complete Guide.
Het boek Peat and Whisky komt uit op 14 oktober en zal 416 pagina’s bevatten. Het boek alvast vooruit besteld worden voor 15,15 euro. Het gaat om een paperback.
Peat and Whisky Image
Peat and Whisky
EUR15.15
Op voorraad
Koop op bol.

Ook Offringa komt met een nieuw boek

Er zijn dit jaar al veel meer whiskyboeken verschenen en ook komen er diverse boek rondom de godendrank nog uit. In mei dit jaar kwamen we met een recensie van Twee Schotten en heel veel whisky op de proppen. En ook zullen we binnenkort komen met een review van het nieuwste boek van Hans Offringa.
De Nederlander komt 12 september namelijk met een nieuw boek op de proppen, getiteld Whisky: hét boek voor de liefhebber. Net als Maclean heeft Offrina ook al heel wat publicaties over whisky op zijn naam staan. Whisky zetten experts Hans en Becky Offringa hun kennis uiteen in acht overzichtelijke hoofdstukken vol wetenswaardigheden, voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren liefhebber. Net als Peat and whisky kan dit boek ook alvast besteld worden, voor een prijskaartje van 29,99 euro.

POPULAIR NIEUWS