Whisky Madness: van Star Wars whiskyset tot whisky proefplank

Whisky Madness: van Star Wars whiskyset tot whisky proefplank

Voor whiskyliefhebbers is er ontzettend veel te vinden op het wereldwijde web. Wij hebben deze week in Whisky Madness weer een aantal toffe producten voor je op een rij gezet die niet mogen ontbreken in je kast. Zeker niet als je een fan bent van Star Wars en een lekker glaasje whisky in de stijl van de films wel kunt waarderen.

Star Wars whiskyset

Fans van Star Wars met een liefde voor whisky opgelet: voortaan wil je je whisky schenken en drinken met deze speciale Star Wars whisky decanter set met glazen. De whisky set is voorzien van 24 whiskystenen om je drankje koel te houden. Daarnaast zijn er acht glazen te vinden met onder andere Yoda, Han Solo, Chewbacca, R2D2 en Darth Vader erin gegraveerd. Voor elk van de glazen is er ook en houten onderzetter meegeleverd. De set wordt afgemaakt met een karaf die voorzien is van het Star Wars logo en het geheel komt in een mooie houten kist.

Jezelf op je eigen whiskyglas

Je kunt natuurlijk ook de films links laten liggen en voor eens en voor altijd duidelijk maken wat jouw glas is. Je kunt namelijk je eigen beeltenis op een glas vast laten leggen. Naast een gravure van je eigen gezicht (of een andere foto), kun je ook tekst toevoegen. Dat maakt dit een ideaal cadeau voor de verjaardag van een whiskyliefhebber!

Whiskey proefplank

Bij sommige whiskyproeverijen zie je proefplankjes voorbij komen. Daar staan dan de Glencairn glazen netjes op een rij, wat er niet alleen chique uitziet, maar er ook voor zorgt dat de glazen niet overal en nergens door elkaar neergezet worden. Thuis kun je ook een dergelijke proefplank neerzetten met de Loyal Whiskey proefplank. Deze plank is gemaakt van het hout van een whiskyvat en biedt ruimte aan één Glencairn glas. Hieronder vind je de whiskeyplank.

Als thuis een uitgebreide whisky tasting geeft, dan staat een plank ontzettend chique. Alleen een plank met slechts één dram is misschien wat krap. Dan ben je wellicht wat beter uit met een plank die ruimte biedt voor vier drams (en ook van een oud whiskyvat gemaakt is). Via Etsy vind je zelfs een whisky tasting plank die je geheel in eigen stijl kunt maken.

Beeld: Pixabay

Lees meer over:
Whisky Madness cadeautip

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties