Update -Leer cocktails maken tijdens workshop bij Kalkwijck Distillers

Nieuws
door Redactiemaandag, 14 augustus 2023 om 6:30
kalkwijck distillers kozakkenruter
Woon jij in Twente en heb je zin om cocktails te leren maken? Dan kun je een workshop boeken bij de Nederlandse distilleerderij Kalkwijck Distillers.

Update

Deze workshop zit inmiddels volgepland. Er is een wachtlijst aangemaakt.
Oorspronkelijke bericht
Op vrijdagavond 25 augustus zal er een cursus georganiseerd worden bij Kalkwijck Distillers, waarbij er drie cocktails gemaakt gemaakt worden. Het leuke aan deze cursus is dat de ingrediënten afkomstig zijn van de eigen distilleerderij. Verder komt er die avond een bartender langs van de cocktailbar The Old Fashioned.

Wat staat er op het programma?

Op Facebook staat hoe het programma er voor die avond uitziet:
  • Welkom met koffie, thee en lekkers
  • Kom alles te weten over de wereld van cocktails verteld door een bartender
  • Workshop 3 cocktails maken
  • Kijkje in de distilleerderij
  • Met heerlijke bijpassende borrelplank
  • En niet te vergeten genieten van de cocktails

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje nemen in de distilleerderij is leuk voor whisky liefhebbers. Want Kalkwijk Distillers maakt naast allerlei likeuren ook whisky. Zo kwam nog niet zo lang geleden Eastmoor Batch No.9 uit. In onze review schreven wij het volgende: ‘In de neus dienen zich als eerste zoete tonen van fruit en toffee aan en stellen je vervolgens voor aan een wat moutige geur. Zodra je wat langer ruikt, komt er een hint van chocolade naar voren en merk je de vanille-achtige achtergrond van de drank. De introductie van Eastmoor Batch No. 9 in je mond is wat anders, verrassend zelfs.’
Ook kwam Higgledy Piggledy uit, vernoemd naar een paard van Lisanne, eigenaar en meesterblender van Kalkwijck Distillers. Zij heeft goede neus voor whisky en andere dranken, bleek uit een exclusief interview met Whisky Monkeys.

Wat kost het?

Het prijskaartje voor de workshop is 50 euro en je kunt je opgeven kan via de e-mail ([email protected]). Meer weten wat we geschreven hebben over Kalkwijck Distillers? Bekijk dan ons overzicht.

POPULAIR NIEUWS