Nieuw whiskyfestival aangekondigd waar een roze loper wordt uitgerold

Nieuws
zaterdag, 30 september 2023 om 12:00
theo
Petra Brouwer, ook wel bekend als Women into Whisky, trekt de stoute schoenen aan en komt met een eigen festival in Groningen. Het nieuw festival heet Loods of Whisky en vindt plaats op 3 december.
Daarmee is dit het tweede festival dat de Groningse stad krijgt na het jaarlijkse driedaagse festival dat inmiddels uitgegroeid is tot een ware happening onder de whiskyliefhebbers. Het festival Loods of Whisky is kleinschalig, maar vindt voor Groningers een stuk eerder plaats dan het het driedaagse festijn.

Lots of whisky! 

Loods of Whisky vindt plaats op zondag 3 december van twee uur ’s middags tot en met zeven uur ’s avonds in De Loods aan de Neutronstraat 3 in Groningen. Het festival doet zijn naam dan ook eer aan, al maakt Brouwer de woordspeling door van loods aan lots te denken. Zo zijn er namelijk tickets te koop die heten ‘loods of whisky meat’, ‘loods of whisky fish’, ‘loods of whisky veggie’ en ‘loods of whisky festival botteling’. Tot slot is er een normaal ‘loods of whisky’ ticket.

Waar kun je tickets kopen voor Loods of Whisky?

Kaarten zijn te koop vanaf 32,50 euro (exclusief 79 cent servicekosten) en kan op deze pagina.
Brouwer waarschuwt op haar Facebook-pagina om niet te lang te wachten ‘want vol = vol’ Er zijn 150 kaarten in totaal te koop. Verder kan ze haar geluk niet op. Zo schreef ze op Facebook al dat ze haar eigen draai gaat geven aan het festival.
In een reactie met Whisky Monkeys zegt ze het volgende: 'Ik heb heel lang gedroomd over het organiseren van een eigen whiskyfestival en het is nu tijd om daarmee aan de slag te gaan. Dit wordt het eerste Whisky festival in Nederland waar een roze loper uitgerold ligt voor de bezoekers. Loods of Whisky is niet alleen voor vrouwen, mannen zijn ook zeer welkom! Mooi Roze is niet lelijk en een rokje aan hoeft ook niet. Uiteraard zijn bezoekers in kilt altijd een leuke toevoeging.'

Meer data checken?

Wil je meer weten over de komende festivals of andere leuke whisky gerelateerde uitjes die plaats gaan vinden? Check dan vooral onze kalender. Of lees één van onze sfeerverslagen, zoals die van Leiden of Whisky Tasting Festival Utrecht. Je vindt ze in dit overzicht terug.

POPULAIR NIEUWS