Ook whisky’s worden later geleverd door vertragingen bij de post

Nieuws
vrijdag, 09 juni 2023 om 16:00
slak
Er zijn enorm veel vertragingen van pakketten. Zo schreef NU.nl al van de week dat het vakantiegeld geleid heeft tot een bestelpiek en daarmee ook vertragingen bij PostNL. Dit heeft ook gevolgen voor mensen die zitten te wachten op hun whiskypakket of post.
Het lijkt bij PostNL wel de drukte op Schiphol. Overal zijn dozen (in plaats van koffers) en de drukte stapelt zich maar op. En dan moeten al die pakketjes ook nog op de juiste bestemming terechtkomen. Eind mei is het moment dat veel mensen hun vakantiegeld binnenkrijgen en dat heeft ervoor gezorgd dat er te veel post is om te versturen. En dat zorgt voor vertragingen.

Excuses richting klanten aanbieden

Vertragingen waar sommige bedrijven mee hebben te dealen. Zo post bijvoorbeeld The Barrel Baron, een bedrijf dat handelt in vaten, op Facebook het volgende: 'Aangezien er de afgelopen week flink veel is gebeurd qua verzenden, Dornochs, cognacs en samples, ondervinden wij ook relatief veel hinder van deze vertraging. Overigens met wij bedoel ik jullie, want wij hebben onze zaakjes wel op orde en zijn alles netjes aan het verzenden. Jullie zijn de dupe en zitten soms voor niks met een stoeltje bij de brievenbus te wachten. Ik zal maar excuses aanbieden namens alle verzendmaatschappijen.’ Een foto van onder meer een slak is geüpload, alsook een schildpad.

Wat moet je doen terwijl jij op je whisky wacht?

Geduld is een schone zaak, zo blijkt. Ook wij van Whisky Monkeys zitten te wachten op wat whisky samples voor jullie om te reviewen. Maar ach, gelukkig zijn er ergere dingen in het leven!
Terwijl jij op je whiskypost wacht, kun je natuurlijk lekker rondkijken op Whisky Monkeys. En als je dat doet, vergeet dan vooral niet mee te doen aan onze prijsvragen. Want je maakt nog kans om leuke prijzen te winnen, zoals festivaltickets of een rondleiding bij een Nederlandse distilleerderij.

Poll

Foto: Pexels