RTD's zijn helemaal hip: zo worden mode, whisky en cocktails gecombineerd

Nieuws
donderdag, 25 juli 2024 om 16:00
lavish x burlington rtd whisky cola
Het is hartje zomer en dus hét moment om een ijskoude whiskycocktail te drinken. Het pre-mix cocktailmerk Lavish heeft de handen ineen geslagen met een modemerk voor een unieke samenwerking. Het resultaat is een kruising tussen het premium sokkenmerk Burlington en een Ready to Drink (RTD)-mixdrank.
Premix cocktailmerk Lavish en Burlington zorgen deze zomer voor stijlvolle voeten en een ijskoude whisky cola flavoured cocktail, oftewel een 'socktail' zoals de merken het zelf omschrijven.
Voor de sokken met de bekende argyle print van Burlington, geldt dat deze tijdelijk de kenmerkende 'L' van Lavish bevatten. Deze sokken hebben een adviesverkoopprijs van 14,95 euro en zijn hier te koop.
500 cocktails Image
500 cocktails
EUR10.99
Op voorraad
Koop op bol.

Lavish Ready to Drink whisky cola flavoured cocktail?

Waar de sokken een element van de Lavish RTD- whisky cola flavoured cocktail overgenomen hebben, is dat andersom ook zo. De blikjes zijn namelijk tijdelijk voorzien van de argyle print van Burlington. Maar wat zit er in de blikjes?
In de blikjes van Lavish is de bekende smaak van whisky cola te vinden. De smaak van de drank wordt door het merk als een combinatie tussen de zachte en rijke combinatie van whisky en de zoete, sprankelende smaak van cola omschreven.
De drank is gemaakt met bronwater en bevat een klein beetje koolzuur. Doordat het een mixdrank is, bevat het blikje van 250 milliliter wat minder alcohol, namelijk 12,5 procent alcohol by volume (ABV).

Waar vind je de Lavish RTD whisky cola flavoured cocktail?

De whisky cola flavoured RTD is te koop op verschillende locaties in heel Nederland. Doordat het alcoholpercentage laag is, horen hier ook supermarkten bij. Een volledig overzicht van verkooppunten vind je op de website van Lavish.
Naast de whisky cola mixdrank heeft Lavish nog veel meer Ready to Drink blikjes. Denk aan een rum cola mix, verschillende smaken absint en bekende cocktails zoals de Cosmopolitan.

POPULAIR NIEUWS