Salud Spirits brengt tasting set vol (whisky) miniaturen uit

Nieuws
woensdag, 09 augustus 2023 om 13:00
saludpack
De Nederlandse distributeur Salud Spirits heeft nieuwe tasting sets gelanceerd, zo meldt The Spirits Business. Hierin zijn verschillende kleine flesjes te vinden van de merken die Salud vertegenwoordigt. Het gaat om de Spirits of Salud tasting set die in verschillende varianten te koop is.
De Spirits of Salud tasting sets werden uit de doeken gedaan tijdens een evenement van de distributeur. Tijdens het evenement werden de twee nieuwe expressies van de 7even Gods of Fortune whiskyserie van Chichibu onthuld en was er ruimte voor de onthulling van de proefsets.

Wat vind je in de Spirits of Salud tasting sets?

In totaal zijn er vier varianten van de Spirits of Salud tasting set. De beschikbare varianten zijn rum, gin, cocktails en whisky. Elke set bevat vijf miniaturen van de vijf verschillende merken. Op die manier kun je van de verschillende dranken die Salud Spirits vertegenwoordigt proeven, zonder dat je meteen een hele fles koopt.
De Spirits of Salud whisky tasting set bevat een ware wereldreis als het op whisky’s aankomt. Je vindt onder andere whisky flesjes van het Australische merk Starward, het Ierse merk Flaming Pig, het Japanse Chichibu en het Deense Stauning. Wat voor whisky's er van deze merken in de set te vinden zijn is nog even afwachten.
In de verpakking is ook een uitgebreid boekje te vinden met daarin QR-codes. Deze verwijzen naar beschrijvingen van de whisky’s, informatie over het merk, tips over hoe je de whisky drinkt en recepten. Daarnaast is er ook een kortingsbon in de doos te vinden zodat je een whisky uit het pakket net wat voordeliger aan kunt schaffen. Hoeveel korting de bon geeft, heeft Salud Spirits niet gemeld.
De Spirits of Salud whisky tasting set komt naar verwachting in september in de schappen terecht. De verkoopprijs van de set is 20,95 euro. Waar de whisky tasting set precies te koop zal zijn, is niet bekendgemaakt.
Whisky Rising: The Second Edition Image
Whisky Rising: The Second Edition
EUR29.16
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS