Scoor nu goedkoop een ticket voor drankfestival in België: van whisky tot aan mezcal

Nieuws
woensdag, 19 juni 2024 om 16:00
whiskyfestival den haag 2023
Heb jij interesse om naar Spirits in the Sky te gaan in Brussel? Dan wil je het liefst een ticket zo goedkoop mogelijk op de kop tikken. De early bird tickets zijn nu in de verkoop gegaan.
Spirits in the Sky is een festival in België dat zichzelf omschrijft als festival van ‘alle sterke dranken’. Dus of je nu liefhebber bent van tequila, whisky, mezcal, rum of wat dan ook: in Brussel staat het straks allemaal.
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks Image
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

Early bird tickets

Wanneer? Op 9 en 10 november wordt het Thon Hotel in Brussel omgetoverd tot drankendecor. De officiële verkoop van de tickets gaat pas op 1 augustus van start, maar mensen kunnen nu al goedkoop een kaartje kopen dankzij early bird tickets.
Een early bird ticket kost 25 euro en is te koop via deze link. Later zullen de tickets 30 euro kosten. In totaal zijn er 100 early bird tickets te koop voor zowel de zaterdag als zondag. Het evenement vindt namelijk het hele weekend plaats van half 1 ’s middags tot en met zes uur ’s avonds.

Minder tickets

De organisatie heeft gekozen voor comfort. Zo is in het persbericht het volgende te lezen:
‘Het beperken van het aantal plaatsen per dag sinds 2021 heeft het comfort tijdens het festival enorm verhoogd. We hebben daarom besloten om het aantal tickets ook in 2024 te beperken, er zal geen ticketbalie ter plaatse zijn.'

Sampleflesjes beschikbaar

Wat overigens opvalt is dat er aangespoord wordt om verantwoord te consumeren. Zo wordt actief gecommuniceerd dat er sampleflesjes aanwezig zijn zodat mensen eventueel op een later moment nog van een whisky kunnen genieten. Ook wordt benadrukt dat drinken en rijden niet samengaat. En dat klopt natuurlijk als een bus!
Wil je meer weten over het festival en bijvoorbeeld welke masterclasses er gegeven worden? Check dan de officiële website van het festival.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties