Uniek whiskyglas om te winnen: glas afkomstig van meest noordelijke distilleerderij

Rubrieken
donderdag, 06 juni 2024 om 12:00
aurora whisky tastingglas
Wat hebben whisky en het noorderlicht, ook wel aurora polaris, met elkaar gemeen? Je kan er behoorlijk van onder de indruk raken! En gezien één en één twee is, hebben we nu een leuke actie voor je waarbij je kans maakt op een uniek whiskyglas.
In samenwerking met Hogshead Imports mogen we twee keer een te gek whiskyglas weggeven. Het gaat om een tasting glas dat uit de meest noordelijke distilleerderij ter wereld komt: Aurora Spirit Distillery.
Afgelopen week onthulden we wat onze best bekeken artikelen waren in de maand mei en op nummer één vonden we daar een nieuwsartikel dat gaat over deze distilleerderij. Jullie konden het kennelijk wel waarderen dat er een nieuwe whisky uit deze distilleerderij is aangekondigd.

Hoe maak je kans op een uniek whiskyglas van Aurora?

We gaan het deze keer dan ook heel erg makkelijk voor je maken om kans te maken op één van de twee whiskyglazen:
  • Beantwoord de volgende vraag: Op welke plek is de Bivrost Midgard single malt whisky gebaseerd?
  • Reageer op nog een ander stuk op de website (je mag zelf weten welk artikel)
Denk jij het goede antwoord te weten? Reageer dan onder dit artikel of stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van je gebruikersnaam hier op de website. (actief reageren op de website in plaats van e-mail heeft overigens altijd de voorkeur 😊)

Wanneer worden de winnaars bekend?

De prijsvraag zal twee weken lang doorlopen. Daarna maken we de winnaars bekend.
Meer weten over ? Lees dan vooral onze Distilleerderij Donderdag. Daarin staat onder meer het volgende:
De whisky die in 2020 op de markt is gebracht heet Bivrost. Briv is 'schuddende' en Rost is 'weg'. Het is een verwijzing naar de Noorse mythologie, waar de beverbrug, bewaakt door de god Heimdal, in de verhalen diende als oversteekplaats voor de goden tussen Midgard en Asgard. Het Viking verleden van Noorwegen is terug te zien in veel aspecten van de Aurora distilleerderij.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties