Victoria Koblenko: ‘Mooie Japanse fles whiskey of een zeldzame gin kan heel lekker zijn’

Nieuws
vrijdag, 22 september 2023 om 9:00
japanse whiskys
Victoria Koblenko begrijpt het! Zij snapt dat whisky lekker kan zijn, maar ook dat het tof kan zijn om iemand een Japanse whisky cadeau te geven. Iets wat ze minder begrijpt is hoe makkelijk mensen een fles wijn cadeau doen.
Zo postte ze het volgende op haar story: ‘We hadden het er vandaag over hoe automatisch en makkelijk we drank als cadeau geven. Begrijp me niet verkeerd, een mooie Japanse fles whiskey of een zeldzame gin kan heel lekker zijn, maar zo’n wijntje tussen vier plankjes….’

Wat heb je liever cadeau: whisky of wijn?

Daarna roept ze haar volgers op om antwoord te geven op de vraag wat mensen liever als cadeau krijgen. Het is onduidelijk wat er gebeurd is met de antwoorden die mensen hebben gegeven, want tot dusver is er nog geen vervolg gegeven op haar story’s.

Koblenko geniet af en toe van een glaasje godendrank

Koblenko en haar partner Evgeniy Levchenko hebben wel eens een glaasje godendrank genuttigd in hun leven. Als je je afvraagt van welke merken, dan weten we in ieder geval dat het ook iets anders is geweest dan Japanse whisky, namelijk iets van Diageo. Zo wist Herman van der Meij, Luxury & Scotch Whisky Ambassador Benelux bij Diageo,  ons te vertellen dat hij ze weleens op een whisky feestje gespot heeft. Ten tijde van de oorlog (het begin ervan) zette hij een foto van de twee Oekraïners opnieuw op zijn timeline.
vc post
Wil jij nog een cadeautip geven aan een whiskyliefhebber, denk dan ook eens aan andere mogelijkheden dan de drank zelf. Zo schreven wij een artikel met de 10 beste whisky cadeaus om iemand mee te verrassen en daar staan opvallende dingen tussen. Zo kun je iemand bijvoorbeeld een gepersonaliseerd whiskyglas cadeau doen of een whisky met daarop ‘I love you.’
Wat is jouw ultieme whisky cadeau tip?

POPULAIR NIEUWS