Welk festival mag je niet missen? Whisky in het Fort!

Nieuws
maandag, 10 juni 2024 om 13:00
horstman distillery taste
Het is prima weer om van whisky te genieten: niet te koud en niet te heet. Dus het is een ideale gelegenheid om nog even snel een laatste whiskyfestival mee te pakken voordat de zomerstop plaatsvindt. Dit zijn 3 redenen waarom jij Whisky in het Fort niet mag missen.
We geven het toe, dit is een klein stukje zelfpromotie. Is dat erg? Want dingen die leuk zijn én die anderen leuk kunnen vinden, moet je delen nietwaar? We schreven het al van de week: we gaan een kleine samenwerking aan met Distilleerderij Horstman tijdens Whisky in het Fort.

Nederlandse quiz

Wat houdt dat in? We gaan jullie kennis over Nederlandse whisky testen! Natuurlijk zullen daar een paar vragen tussen zitten over de whisky’s van Horstman zelf, maar we gaan de quiz breder insteken dan dat. Al bijna anderhalf jaar lang schrijven we met veel plezier over Nederlandse whisky. En de vraag is: Wat weten jullie daarvan af?
Ga je naar Whisky in het Fort? Doe dan vooral mee volgende week zaterdag tussen half 2 en half 3. Weet jij nog even een mooie dram te scoren, voordat we de echte goals kunnen verwachten tijdens de eerste EK-wedstrijd de volgende dag?

Binnen- en buitenlocaties

Soms denk je bij whisky misschien aan rokerige whisky’s en aan drank om jezelf op te warmen. Neem van ons aan dat whisky het hele jaar gedronken kan worden. Zelfs als het warmer wordt zijn er mooie lichtere drams voor handen en ook zijn er genoeg interessante whiskycocktails. Toch geven we toe dat als de temperatuur oploopt je niet allemaal massaal met een dram in een hand in bijvoorbeeld een kerk opgesloten wil zijn.
Whisky in het Fort is niet alleen een historische locatie, het is ook simpelweg een praktische locatie. Er zijn namelijk binnen én buitenlocaties. Heerlijk!

Nieuwe standhouders

Wat gebeurt er op die locaties? Dat is natuurlijk simpel: daar worden whisky’s geschonken. Er zijn allerlei standhouders aanwezig, die we eerder al op een rij hebben gezet. Daardoor is er voor ieder wat wils.
Mensen die de editie van vorig jaar hebben meegemaakt hoeven bovendien niet te rekenen op een herhaling van zetten. Want niet alleen komen er elk jaar nieuwe whisky-expressies op de markt, ook zijn er dit jaar nieuwe stanhouders aanwezig. Dan hebben we het niet alleen over Distilleerderij Horstman, maar bijvoorbeeld ook Bruges Whisky en Hogshead Imports.
Genoeg redenen dus om zaterdag af te reizen naar het mooie Brabant.
Wie zien we daar?
Mocht je nog geen tickets hebben, weet dan dat het festival officieel uitverkocht is. Mocht iemand een kaart over hebben, laat het vooral weten in de reacties hieronder en wie weet maak je iemand anders blij!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties