Deze Speyside distilleerderij organiseert een unieke whisky wedstrijd

Nieuws
maandag, 10 juni 2024 om 12:00
benromach whisky
De Benromach Distillery in de Schotse Speyside heeft een unieke wedstrijd voor fans van het merk. Winnaars krijgen een geheel verzorgde reis naar de whiskymaker in Schotland.
De distilleerderij maakte de wedstrijd via de website en via haar Instagram kanaal bekend als een oproep voor alle Benromach Champions. In de aankondiging worden de mensen als het belangrijke vierde ingrediënt van de Speyside whisky omschreven.

Wat kun je winnen met de Benromach Champions whisky wedstrijd?

Daarom zet de stokerij fans nu in het zonnetje met deze wedstrijd. In totaal kunnen drie fans de geheel verzorgde reis winnen met een bezoek aan de stokerij en een kijkje achter de schermen.
Keith Cruickshank, Distillerymanager bij Benromach, vertelt dat de winnaars van de Benromach Champions wedstrijd niet alleen maar een bezoek aan de stokerij krijgen.
‘Ze (de winnaars, red.) zullen tijd met mij en het team doorbrengen in de distilleerderij en inzicht krijgen in onze handmatige processen. Ik weet zeker dat we in de loop van de drie dagen ook een paar whisky’s zullen proeven, zoals een paar van onze nog uit te brengen expressies.’
De Benromach Champions krijgen ook nog exclusieve informatie over de distilleerderij en samples van de Speyside whisky om zo hun liefde voor het whiskymerk te verspreiden.

Hoe doe je mee met de whisky wedstrijd van Benromach Distillery?

Meedoen met de wedstrijd is eenvoudig. Liefhebbers moeten een video opnemen waarin de liefde voor Benromach whisky en de Schotse Speyside op een originele manier tot uiting komt.
Deelnemers kunnen zich vervolgens via de website van Benromach inschrijven om mee te dingen naar de prijs. Op deze pagina kan de informatie achtergelaten worden en een link naar het Instagramprofiel en de video (op YouTube of Instagram). Inschrijven kan tot 19 juni 2024.
Let wel op dat de data van de trip voor winnaars van 20 tot en met 23 augustus 2024 duurt. Op die data moeten deelnemers dus beschikbaar zijn.
Neem ook eens een kijkje bij onze eigen prijsvragen.
Foto: Benromach

POPULAIR NIEUWS